Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Прес-анонс «Дитяче циркове шоу на «Даринку»»

Прес-анонс «Дитяче циркове шоу на «Даринку»»

2 квітня в маркет молі «Даринок» для малюків покажуть шоу-програму «Веселий цирк».

Захоплюючі номери і веселі аніматори порадують ваших дітей абсолютно безкоштовно. А також діти зможуть побачити тварин, які точно викличуть у них захоплення. У шоу покажуть собак, шиншил, голубів і навіть удава!

Крім циркового виступу, на малюків чекають міми, фокусники та алея кривих дзеркал.

Кожні вихідні в маркет молі «Даринок» влаштовують свята для дітей і дорослих: тут працюють аніматори, живі статуї і художники з аквагриму.

Любителям селфі сподобаються фотозони «Побачення на даху» та «Квітучий сад», де можна зробити тематичні фото.

Дата: 2 квітня, 15.00;

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет молл «Даринок»;

Вхід безкоштовний.

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас