Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подорож просторами Галактики на «Даринку»

Подорож просторами Галактики на «Даринку»

29-30 квітня на «Даринку» пройдуть космічні вихідні. Лабораторія наукових розваг «Весела наука» підготувала для малюків майстер-клас «Подорож галактикою».

Це захоплюючий квест, який точно сподобається маленьким дослідникам космосу. Малюкам розкажуть цікаві факти про Сонячну систему і відправлять у віртуальну подорож просторами Галактики разом з веселими вченими.

Наймолодших відвідувачів «Даринку» також розважатимуть міми, фокусники, художники з аквагриму і веселі аніматори. Дорослі зможуть зробити селфі в барвистих фотозонах або відвідати гастрономічний ярмарок.

Дата: 29-30 квітня, 15.00;

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет молл «Даринок»;

Вхід безкоштовний.

Довідка:

Маркет молл «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет молл вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет молл «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас