Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

На «Даринку» пройде фестиваль дитячих робіт

На «Даринку» пройде фестиваль дитячих робіт

14 травня на «Даринку» пройде Фестиваль дитячих робіт на тему «Сни». Маленькі художники привезуть свої картини і покажуть глядачам найпотаємніші сновидіння. Учасниками фестивалю стануть 70 дітей, які підготували незвичайні малюнки і хочуть поділитися з вами своєю невгамовною фантазією.

Гості фестивалю зможуть зануритися в творчу атмосферу, помилуватися незвичайними картинами і поспілкуватися з маленькими художниками.

Крім фестивалю, в маркет молі пройдуть і інші безкоштовні активності – юних відвідувачів будуть розважати фокусники, міми та художники з аквагриму. Гості також зможуть прогулятися алеєю кривих дзеркал і зробити фото в спеціальній фотозоні. Смачно перекусити можна на гастрономічних ярмарках.

Розклад активностей:
11.00 - Гастрономічний ярмарок (вхід №6)
11.00 - Ярмарок «Смачно світ» (У Verde Café)
11.00 - Веселий шарж (Зона WiFi)
12.00 - Аква-грим для дітей (3-й поверх діти)
12.00 - Розважальний мікс з мімами (цех7)
12.00 - Спін арт (цех7)
12.00 - Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)
Фотозона «Побачення на даху» (зона WiFi)
Зона кривих дзеркал (цех 7)
15:00-17:00 - Фестиваль дитячих талантів (сектор «Малеча»)

Дата: 14 травня, 12:00-17:00;

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет мол «Даринок», сектор «Малеча»; Вхід безкоштовний.

Довідка:

Маркет молл «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас