Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Безкоштовні батути і інтерактивні анімації – День захисту дітей на «Даринку»

Безкоштовні батути і інтерактивні анімації – День захисту дітей на «Даринку»

1 червня в маркет молі «Даринку» підготують святкову програму на честь Дня захисту дітей. Тут буде панувати атмосфера веселощів і розваг – малюкам покажуть захоплююче шоу мильних бульбашок, розважальну програму з міньйонами і інтерактивні анімації. Найактивніші відвідувачі зможуть взяти участь в конкурсах і вікторинах. Веселі святкування відбуватимуться на сцені біля 6-го входу в маркет мол «Даринок».

Особливим сюрпризом для дітей та їхніх батьків стане безкоштовне відвідування Summer Park – парку дитячих розваг під відкритим небом. Малюки у віці від 3 до 15 років зможуть тут вдосталь повеселитися на батутних комплексах і атракціонах, зібрати конструктори, помалювати, пограти в настільний футбол і теніс. Кожна дитина знайде собі розвагу до душі і зарядиться позитивними емоціями.

Також тут працює фудзона з напоями та солодощами, щоб малюки та їхні батьки могли підкріпитися після активного відпочинку.

Summer Park буде працювати все літо з 10:00 до 20:00, а в День захисту дітей вхід в парк буде безкоштовним.

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет молл «Даринок»;

Дата: 1 червня, з 10:00 до 20:00.

Ціна: безкоштовно

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас