Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитячі веселощі на «Даринку»: куди піти з дітьми 24-25 червня

Дитячі веселощі на «Даринку»: куди піти з дітьми 24-25 червня

Спекотні вихідні літа – чудова можливість провести час разом з дітьми і порадувати їх солодощами і активними іграми.

24-25 червня в маркет молі «Даринок» для маленьких відвідувачів підготували захоплюючу програму: розважальний мікс з мімами, спін-арт, інтерактивні фокуси і зону кривих дзеркал. Крім того на території маркет молу «Даринок» є справжній рай для малюків – батутний парк Summer Park, який працюватиме все літо. Тут розташовані захоплюючі атракціони, батути, гойдалки, ігровий майданчик, спортивна і творча зони. У цьому парку розваги до душі знайдуть діти будь-якого віку! Кожні вихідні тут працюють фахівці з аквагриму, які втілять в життя будь-які бажання малюків.

В Summer Park батькам з дітьми буде комфортно перебувати весь день – тут є затишна зона відпочинку, фуд-корт, а сам парк накритий тентом, який вбереже відвідувачів від жарких сонячних променів.

Вартість входу в Summer Park складає 110 гривень у вихідні дні і 70 гривень – в будні. Маленьким іменинникам вхід в парк безкоштовний! Право на безкоштовне відвідування парку мають діти до 3 років, дорослі, які супроводжують дитину, і діти-інваліди. Малюки з багатодітних сімей можуть пострибати в парку з 50% знижкою. Для отримання пільг необхідно пред'явити посвідчення.

Юним гостям маркет молу «Даринок», які віддають перевагу більш спокійному відпочинку, сподобається майстер-клас від Лабораторії наукових розваг «Весела наука» - 25 червня він пройде в секторі «Малеча». На дітей чекає захоплююча шоу-програма «Мистецтво застиглих форм», де діти зможуть досліджувати матеріали для ліплення.

Розклад активностей:

11.00 – Гастрономічний ярмарок (вхід №6)
11.00 – Ярмарок «Смачно світ» (У Verde Café)
11.00 – Веселий шарж (Зона WiFi)
12.00 – Аква-грим для дітей (3-й поверх діти)
12.00 – Розважальний мікс з мімами (цех7)
12.00 – Спін арт (цех7)
12.00 – Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)
10:00-20:00 – батутний парк Summer Park

25 червня, 15:00 – майстер-клас від Лабораторії наукових розваг «Весела наука» (сектор «Малеча»)

Зона кривих дзеркал (цех 7)

Дата: 24-25 червня;

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет мол «Даринок»

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол обрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.ua в рубриці «Новини», а також на офіційній сторінці в соціальній мережі facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас