Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитяча карта театру-студії «Тисячєлєтіє»: які шоу-програми варто відвідати в липні

Дитяча карта театру-студії «Тисячєлєтіє»: які шоу-програми варто відвідати в липні

Сумуєте влітку? Щоб провести канікули приємно і корисно, можна спробувати урізноманітнити сімейне дозвілля розважальними та освітніми шоу-програмами, які в ненав'язливій ігровій формі навчать дитину новому, а також залишаться в пам'яті у вигляді незабутніх вражень! Театр "Тисячоліття" пропонує цілих три різні варіанти.

8 липня – Дитяче шоу ілюзій від фокусника Сергія Корольова

У програмі: різноманітні оригінальні і смішні фокуси, пов'язані зі звичними предметами; мікромагія, яка викликає у дітей справжнє захоплення, а також інтерактивні навчальні майстер-класи з реквізитом справжнього чарівника! У чарівній валізці ілюзіоніста завжди припасені фокуси для самих маленьких дітей від 3-х років, які їх легко розуміють і з задоволенням в них беруть участь.

Ілюзійне шоу – це справжній урок чарівництва! А під час майстер-класу діти не тільки дізнаються секрети різних фокусів, але і самі навчаться їх показувати.

Подробиці: http://1000letie.com.ua/index.php/teatr/afisha/387-illyuzionnoe-shou

15 липня – Інтерактивне шоу мильних бульбашок

Це безпрограшний варіант, щоб порадувати дитину і викликати невимовний захват. Дитяча програма складається з захоплюючого інтерактиву та включає в себе великий асортимент мильних бульбашок, а саме: всілякі ручні трюки з мильними бульбашками, бульбашки, наповнені димом, маленькі бульбашки всередині великої, вогняні мильні бульбашки, симпатичний мильний тортик, Пузиляндський парад планет, феєрверк з величезної кількості маленьких бульбашок, зустріч з дивним, смішним, величезним і незграбним жителем Пузирляндіі, містером Куксом Муксом, створення рукава і шолома з мильних бульбашок для кожного учасника і багато іншого!

Діти беруть безпосередню активну участь в шоу програмі і допомагають Чарівникові в створенні веселих бульбашок і їх іграх. А в кінці програми чекає сюрприз – всіх бажаючих помістимо в бульбашку ГІГАНТ (1 м в ширину і до 5 м в довжину). Коли будете всередині бульбашки Гіганта, не забудьте загадати бажання, воно неодмінно збудеться!

Подробиці: http://1000letie.com.ua/index.php/teatr/afisha/384-shou-mylnykh-puzyrej

22 липня – Інтерактивне хімічне шоу

Як одночасно здивувати дитину і надихнути її на навчання? Поєднайте приємне з корисним і відвідайте хімічне шоу – новий оригінальний вигляд дитячих заходів, де дивакуваті професори-чарівники продемонструють яскраві і безпечні хімічні досліди! Експерименти з сухим льодом і водою настільки видовищні і захоплюючі, що не залишать і сліду від шкільної нудьги і занудного зубріння хімічних формул.

Подробиці: http://1000letie.com.ua/index.php/teatr/afisha/377-himicheskoe-show

Всі заходи проходять за адресою: прт-т Григоренко 26а, камерна сцена на Позняках

Початок всіх заходів о 15:00, вік глядача – від 3-х років. Діти до 6 років – безкоштовно (у супроводі дорослого).

Також театр запрошує дітей та дорослих вчитися театральній майстерності і мистецтва сцени.

Наші юні вихованці виступають разом з професійними акторами на провідних концертних майданчиках Києва. Заняття проходять за адресою просп. Григоренко 26а (м. Позняки). Запис: +38 067-537-38-47

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас