Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

PAPA-FEST: головний сімейний фестиваль батьків і дітей в маркет молі «Даринок»

PAPA-FEST: головний сімейний фестиваль батьків і дітей в маркет молі «Даринок»

29-30 липня в маркет молі «Даринок» пройде головний сімейний фестиваль для татусів і їхніх дітей PAPA-FEST. Захоплююче ковбойське шоу, запаморочливі бої на шаблях у виконанні Ліги Каскадерів, богатирські змагання, конкурси з поїдання гамбургерів, гігантський 30-метровий шашлик і інноваційне шоу з приготування на грилі від Со-Со Grill для всіх гостей свята. Це далеко не всі цікаві і «смачні» розваги, які очікують вас на PAPA-FEST!

PAPA-FEST збирає дружну компанію всіх столичних татусів з дітьми і обіцяє стати самим мужнім фестивалем року на «Даринку». Сімейне свято подарує батькам і їхнім малюкам відмінну можливість відключитися від буденної метушні, з головою занурившись в безтурботний і радісний період – дитинство. Саме тут навіть серйозні керівники успішних компаній перетворяться на маленьких бешкетників, яким «море по коліно», а допоможуть їм в цьому їхні діти. Цей вікенд запам'ятається надовго, адже інакше і бути не може, якщо за справу беруться відважні і безстрашні батьки!

У програмі PAPA-FEST будуть представлені виключно активні і ненудні розваги. Захоплююче шоу крутих ковбоїв і видовищні поєдинки на шаблях у виконанні майстерних профі з Ліги Каскадерів. Найвідважніші глядачі зможуть пізнати таємниці мистецтва володіння шаблями – для них професійні каскадери проведуть майстер-клас. Не обійдеться таке свято і без командних «Богатирських ігор». Дружні змагання з армреслінгу, перетягування каната та інших активностей допоможуть визначити команду найсильніших. Обіцяємо, без позитивних емоцій і приємних вражень наше свято не покине жоден учасник.

Крім активної програми, на гостей PAPA-FEST очікують і гастрономічні сюрпризи. Випередити суперників і здобути перемогу у «смачному» змаганні – конкурсі з поїдання гамбургерів, зможе найшвидша, або сама зголодніла команда;) Головною приємною несподіванкою фестивалю стане інноваційне шоу з приготування на грилі від Со-Со Grill і дегустація гігантських 30-метрових шашликів з курки, свинини, кукурудзи, кабачків і іншої смакоти (29 липня, 13.00, вхід №6). Приєднатися зможуть всі гості PAPA-FEST!

Не варто забувати, що кожні вихідні в маркет молі «Даринок» проходить традиційна програма розваг для дітей: веселі міми, подорож в зоні кривих дзеркал, веселий шарж на пам'ять, шоу спін арт, магічні фокуси у виконанні справжніх чарівників і пізнавальні інтерактивні програми. Цього вікенду маленькі відвідувачі відправляться в подорож навколо світу і розкриють неймовірні таємниці простої, здавалося б, повітряної кулі з Лабораторією наукових розваг «Весела наука». Відмінним місцем для завершення чудових вихідних стане Summer Park – батутний парк з атракціонами, ігровими майданчиками, а також зонами для творчості і відпочинку. Слідкуйте за нашими анонсами!

Дата: 29-30 липня

Час: 12: 00-17: 00, Summer Park - 10: 00-20: 00

Адреса: Біломорська, 1, маркет мол «Даринок»

Ціна: програма PAPA-FEST – безкоштовно, науково-розважальне шоу для дітей – безкоштовно. Вхід в батутний парк дітям 110 грн – вихідні і святкові дні, 70 грн – будні дні, для батьків – безкоштовно. Вхід безкоштовний для іменинників, малюків до 3-х років і дітей-інвалідів, для дітей з багатодітних сімей – знижка 50% (при пред'явленні відповідних документів на касі парку).

До зустрічі в маркет молі «Даринок»!

Довідка:


Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3.5 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для відвідувачів, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.ua в рубриці «Новини», а також на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас