Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Досліди з аптечки і «ульотне» дозвілля в Summer Park на «Даринку»

Досліди з аптечки і «ульотне» дозвілля в Summer Park на «Даринку»

Останній літній місяць – зовсім не привід засмучуватися тому, що час летить так швидко. У цей уїк-енд в маркет молі «Даринок» нудьгувати не доведеться! 12 і 13 серпня з радістю запрошуємо в гості всю столичну дітвору, а також їхніх матусь і татусів.

Ми підготували для вас масу пізнавальних, розважальних і нестримних розваг: дивовижні досліди з простих медичних препаратів, магічне шоу у виконанні чарівника, спін арт програма, художня зона, де талановитий портретист з відмінним почуттям гумору намалює шарж всім бажаючим. Крім того, на вас чекають милі і веселі міми, розпис аква-гримом, зона кривих дзеркал і романтична фотозона «Побачення на даху». Найактивніші діти зможуть відправитися в улюблений батутний парк Києва – Summer Park. Заінтриговані? Повірте, це ще далеко не всі цікавинки, які ми для вас підготували.

Читати інструкцію до ліків необхідно не тільки для того, щоб убезпечити себе і близьких, не нашкодити здоров'ю, а й з дослідницькою метою. Знаючи хімічний склад препаратів, можна провести стільки цікавих експериментів, але впоратися з цим допоможуть батьки. Лабораторія наукових розваг «Весела наука» продемонструє маленьким хімікам, якими дивними властивостями володіють «жителі» вашої домашньої аптечки. Крім того, ви дізнаєтеся багато корисної інформації про головних помічників всіх мам: йод і перекис водню. Ви навіть не уявляєте, які досліди у нас вийдуть. Буде пізнавально!

Дуже активних дітей у віці від 2-х до 14-ти років запрошуємо відвідати справжнє «повітряне» королівство – батутний комплекс Summer Park. Тут можна вдосталь наскакатися, виплеснути зайву енергію і просто повеселитися від душі. Більш посидючим малюкам буде цікаво пограти з конструкторами: моделі різних видів і рівнів складності дозволять дітям проявити свої конструкторські здібності. Більш творчі натури також не залишаться без діла – для них передбачені зони дитячої творчості, де маленькі Пікассо і Далі зможуть створити свої шедеври.

Всі активності перебувають під відкритим небом, біля 6 входу в маркет мол «Даринок». Але побоюватися літнього сонця не варто: Summer Park розташований під широким тентом, так що спекотні сонячні промені не будуть страшні. Перевести дух і побалувати себе солодкою випічкою, смачним морозивом та іншими ласощами після такого активного відпочинку можна в зоні фуд-корту.

Традиційно кожні вихідні в маркет молі «Даринок» проходить активна програма для дітей:

11.00 - Веселий шарж (Зона WiFi)

12.00 - Аква-гримм для дітей (3-й поверх)

12.00 - Розважальний мікс з мімами (ЦЕХ #7)

12.00 - Спін арт (ЦЕХ #7)

12.00 - Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

13: 00-15: 00 - інтерактивні розваги для дітей

Фотозона «Побачення на даху» (зона WiFi)

Зона кривих дзеркал (ЦЕХ #7)

10:00-20:00 - батутний парк Summer Рark

У неділю 13.08.17, 15:00-17:00 - Шоу «Досліди з аптечки» від Лабораторії наукових розваг «Весела Наука»

Дата: 12-13 серпня, 12:00-17:00

Адреса: Біломорська, 1, маркет мол «Даринок», вхід №6

Ціна: науково-розважальне шоу для дітей - безкоштовно. Вхід до батутного парку 110 грн – вихідні і святкові дні, 70 грн – будні дні. Вхід безкоштовний для іменинників, малюків до 3-х років і дітей-інвалідів (необхідно пред'явити документи на касі парку).

Залог відмінного настрою кожної дитини – позитивні емоції, а їх на «Даринку» хоч відбавляй. Чекаємо Вас!

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3.5 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для відвідувачів, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.ua в рубриці «Новини», а також на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас