Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса по українські в Ocean Plaza на День Незалежності

Краса по українські в Ocean Plaza на День Незалежності

24 серпня Ocean Plaza запрошує на гучне святкування Дня Незалежності нашої держави. Дитячій конкурс краси, кастинги юних модниць та модників, національні фотозони, пісні й танці – ще ніколи головне свято країни не було таким стильним та веселим!

Вже цього четверга столичний ТРЦ наповниться радісним галасом дітей та щасливими очами дорослих! Маленькі україночки у національному вбранні змагатимуться за звання Міс у конкурсі «Краса по українськи». А «коронувати» переможницю буде неперевершена Міс України 2016 Олександра Кучеренко.

Міс України завітає до Ocean Plaza, щоб поділиться автографами з усіма бажаючими, а також красуня залюбки дасть відповіді на всі хвилюючі питання щодо конкурсу та сучасної індустрії краси.

Приємні сюрпризи чекають на всіх маленьких відвідувачів, які завітали до Ocean Plaza в аквагримі чи з національними елементами в одязі. Яскравий конкурс за участі професійних фотографів для всіх бажаючих відчути себе моделлю поряд з тематичними зонами. Серед всіх знімків буде визначена найхаризматичніша дитина, яка отримає у подарунок фотосесію у студії «Babyphotostar».

Яскраві виступи танцювальних і вокальних колективів наповнять ТРЦ приємними національними мотивами, перенесуть глядача у світ української культури.

Розваги триватимуть з 14:00 до 18:00. Подаруйте своїй родині яскравий та насичений вихідний разом із Ocean Plaza!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас