Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Незалежності і найдовші вихідні літа на «Даринку»

День Незалежності і найдовші вихідні літа на «Даринку»

Яким би нескінченним не здавалася літо, та календар наполегливо повідомляє нам про те, що ця безтурботна і сонячна пора року підходить до завершення. Ми вважаємо, з цього приводу не варто засмучуватися, адже попереду на нас чекають цілих 4 вихідних (24-27 серпня 2017р.) і святкування самого патріотичного для кожного українця фесту - Дня Незалежності!

Маркет мол «Даринок» запрошує всіх маленьких киян, гостей міста, їхніх батьків і близьких провести ці дні в дружній компанії на самій веселій і яскравій локації столиці, а заодно – запастися незабутніми жаркими враженнями до наступного року! Для всіх непосид і любителів активного відпочинку у нас є чудова новина - річний парк атракціонів і розваг Summer Park продовжує роботу до 10 вересня 2017р.!

Насичена програма розваг і заряд гарного настрою – обов'язкові складові вдалого відпочинку. Маркет мол «Даринок» є незмінним «постачальником» яскравих емоцій, завдяки чому наші відвідувачі так люблять проводити вихідні разом з нами. Цей святковий уїк-енд не стане винятком, адже ми знаємо, чим здивувати і порадувати!

Крім традиційної розважальної програми (магічна вистава від диво-фокусника, святковий мікс з мімами, казкові перевтілення завдяки майстру аква-гриму, веселий шарж на пам'ять, спін арт шоу, подорожі по зоні кривих дзеркал, романтична фотозона «Побачення на даху» та інші розваги), маленьких гостей маркет молу очікують спеціальні освітні активності від Лабораторії наукових розваг «Весела Наука»:

24.08.17 – програма «Хімія по-українськи». Піднімаємо національний дух за допомогою хімічних перетворень в українській стилістиці.

25.08.17 - «Володар стихій». У маленьких дослідників є відповідальна місія – приборкати природні стихії і створити новий секретний елемент. З цим завданням зможуть впоратися лише найдружніші і найкмітливіші діти.

26.08.17 - «Наукова прогулянка». Разом з нашими вченими гості відправляться в захоплюючу подорож, де на них чекають дивовижні явища природи - «нетанучий» сніг, триголова змія, яка росте прямо на очах, і квіти, здатні змінювати колір.

27.08.17 - «Вся справа в хімії». Разом з'ясуємо, як знання з хімії та фізики допомагають розгадувати цікаві загадки з минулого і сьогодення.

Після такої активної освітньої «підзарядки» малюкам неодмінно захочеться взяти участь в рухливих іграх. З цією метою пропонуємо відправитися в батутний комплекс Summer Park – територію абсолютного роздолля, дитячого щастя і веселощів. Цього року парк продовжить роботу до 10 вересня. Спортивні батути, банджо, батутний комплекс з високими горами, лазалки, гойдалки, атракціони – це «повітряний» рай для діток. Стрибати і веселитися можна до вечора, адже квиток дає право безлімітного користування всіма розвагами на цілий день. Батьки ж в цей час зможуть насолодитися спокоєм в спеціальних зонах відпочинку, а також перекусити в зоні фуд-корту.

Детальна програма розваг для дітей в маркет молі «Даринок» на 24-27 серпня:

11:00 - Веселий шарж (Зона WiFi)

12:00 - Аква-грим для дітей (3-й поверх)

12:00 - Розважальний мікс з мімами (ЦЕХ#7)

12:00 - Спін арт (ЦЕХ#7)

12:00 - Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

13: 00-15:00 - Інтерактивні розваги для дітей

Фотозона «Побачення на даху» (зона WiFi)

Зона кривих дзеркал (ЦЕХ#7)

10: 00-20:00 - Батутний парк Summer Рark

Програми Лабораторії наукових розваг «Весела Наука»:

24 серпня, 13: 00-17:00 - програма «Хімія по-українськи»

25 серпня, 13: 00-17:00 - «Володар стихій»

26 серпня, 13: 00-17:00 - «Наукова прогулянка»

27 серпня, 13: 00-17:00 - «Вся справа в хімії»

Адреса: маркет мол «Даринок», вул. Біломорська, 1, вхід №6

Ціна: науково-розважальне шоу для дітей – безкоштовно. Вхід до батутного парку 110 грн – вихідні і святкові дні, 70 грн – будні дні. Вхід безкоштовний для іменинників, малюків до 3-х років і дітей-інвалідів (необхідно пред'явити документи на касі парку).

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3.5 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол обрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для відвідувачів, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Всю найсвіжішу інформацію про маркет мол «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.ua, а також на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас