Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Благодійний ярмарок «Брокант» і запальний Music Weekend Fest на «Даринку»

Благодійний ярмарок «Брокант» і запальний Music Weekend Fest на «Даринку»

28-29 жовтня 2017 року в маркет молі «Даринок» відбудеться відразу кілька знакових подій. На завзятих меломанів і просто цінителів позитивної музики, святкового настрою та яскравих емоцій чекає фінальна частина музичного фестивалю Music Weekend Fest. Не обійдеться і без традиційних дитячих розваг, де дітлахи зможуть не тільки відпочити, а й взяти участь у благодійному ярмарку з продажу старих іграшок «Брокант». З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!

Золоті барви осені вже огорнули місто і перетворили все навколо. Хтось в передзимовому сезоні бачить красу, якою хочеться милуватися нескінченно, на інших же ця холодна пора навіває легкий смуток. Ми знаємо, як підтримати позитивний настрій і розігнати тугу і тих, і інших! Цими вихідними в маркет молі «Даринок» зберуться всі, хто прагне яскравих емоцій, гарного настрою та веселих розваг. Запрошуємо приєднатися і вас!

У суботу та неділю 12:00-19:00 відбудеться завершальна частина запального і мегапозитивного фестивалю Music Weekend Fest. На минулих вихідних ми вже встигли зануритися в музично-святкову атмосферу фесту, насолодилися виступами юних талантів і висхідних зірок, а також відомих українських виконавців. Цього разу на гостей фестивалю чекає не менше сюрпризів: діджейські сети, арт-перфоманси, шоу вуличних артистів, фокусників, танцювальні шоу-програми і, звичайно ж, зоряні виступи. На головній сцені фестивалю (вхід №6) виступлять: Солоха, Амадор Лопес і RUMBERO'S, ILLARIA, Hall of Fame, Анастасія Багінська, Данило Клягин, Вітя Монако, дует BeLucci, Flame, Iren Gotye, Folky Funky, UnderMount, The White Wolves Band і багато інших. Ведучий – Vell Johansson. Обіцяємо, буде жарко!

28 жовтня з 13:00 у секторі «Малеча» буде проходити благодійний ярмарок старих іграшок «Брокант». В ролі продавців виступлять діти. На ярмарку вони зможуть не тільки подарувати нове життя своїм звичним іграшкам, книжкам та виробам, а й навчитися відповідальному споживанню. Вхід для покупців – безкоштовний!

ярмарок старих іграшок «Брокант»

Порадує дитячу аудиторію маркет молу і традиційна розважальна програма, а дивувати їх буде Лабораторія наукових розваг «Весела Наука». 28-29 жовтня з 13:00 до 17:00 відбудеться експериментальне шоу «Стихія вогню». Маленькі дослідники дізнаються багато нового про захоплюючу вогненну стихію: що насправді з себе представляє вогонь, якими властивостями він володіє і інші цікаві корисності.

Традиційна розважальна програма вихідних включає:

11:00 – Гастрономічний ярмарок (Вхід №6)

11:00 – Ярмарок «Смакуй світ» (Біля Verde Café)

11:00 – Веселий шарж (Зона WiFi)

12:00 – Аква-грим для дітей (3-й поверх, сектор «Малеча»)

12:00 – Розважальний мікс з мімами (ЦЕХ #7)

12:00 – Спін арт (Бульвар)

12:00 – Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

13:00-15:00 – Інтерактивні розваги для дітей

Зона кривих дзеркал (зона WiFi)

Шоу-програма від Лабораторії наукових розваг «Весела Наука» (3-й поверх, сектор «Малеча»):

28-29 жовтня, з 13:00 до 17:00 - «Стихія вогню»

Дата: 28-29 жовтня, 12:00-19:00

Адреса: вул. Біломорська, 1, маркет мол «Даринок»

Ціна: відвідування всіх заходів на вихідних – безкоштовне

Останню інформацію про нас шукайте на офіційному сайті www.darynok.ua, а також в соціальній мережі Facebook.

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами в маркет молі «Даринок»!

Довідка:


Маркет мол «Даринок» - це найбільший в Києві ринок площею в 68 тис. кв. м. Тут розташовано понад 3.5 тис. магазинів і торгових місць, де наданий величезний вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол обрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для відвідувачів, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю. Кожні вихідні на гостей «Даринку» чекають безкоштовні розваги, майстер-класи та гастрономічні ярмарки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас