Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

HALLOWEEN В OCEAN PLAZA

HALLOWEEN В OCEAN PLAZA

28 жовтня Ocean Plaza запрошує на святкування Halloween: ти готовий до битви добра зі злом? Будемо «проливати кров» в рамках благодійного проекту, станемо свідками містичної кулінарної феєрії, опинимося в епіцентрі битви оркестрів, розіграємо призи – обіцяє бути страшенно весело!

СТАНЬ СУПЕРГЕРОЄМ

Цієї суботи ти маєш шанс стати справжнім супергероєм – рятуй життя прямо у стінах ТРЦ! В рамках спільного соціального проекту Ocean Plaza з Donor.ua та Edipresse «Ми з тобою однієї крові» , кожен бажаючий може прийти до ТРЦ з 10:00 до 13:00, здати кров та врятувати життя. Долучайся до благодійного проекту разом із українськими зірками та знаходь себе у новинах журналів VIVA і Единственная.

ЗА ЛАШТУНКАМИ МІСТИЧНОЇ КУХНІ

Ходять чутки, що професійні кухарі – справжні ведьмаки. Перевіримо? У цей Halloween ви зможете побачити магічний процес створення заворожуючих страв на власні очі – Євгеній Клопотенко влаштує справжнє феєричне шоу для всіх, хто ще не вірить у магію кулінарного мистецтва. Буде страшенно смачно!

МУЗИЧНИЙ ПОЄДИНОК

Halloween неможливий без епічного акомпанементу – саме тому в стінах ТРЦ відбудеться справжня музична битва! Учасник одного із найпопулярніших ТВ-проектів України НАОНИ Orchestra, якому немає аналогів у світі, буде створювати та підтримувати драматичну атмосферу, переносячи у вас у захоплюючий вир містичних подій.

Ще не злякалися? Приходьте побачити все на власні очі! Будемо розважатися з 10:00 до 22:00 – чекаємо на вас в Ocean Plaza!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас