Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Заява ПАТ «Яготинський маслозавод» щодо розповсюдження інформації про невідповідну якість молока ТМ «Яготинське»

Заява ПАТ «Яготинський маслозавод» щодо розповсюдження інформації про невідповідну якість молока ТМ «Яготинське»

Шановні споживачі та партнери!

14.12.2017 року на особистій сторінці користувача соціальної мережі Facebook Тетяни Чумак було розміщено наступну інформацію, підкріплену фотографіями та відео:

«Для любителей магазинного молока: посмотрите это видео. В моей семье молоко есть практически всегда. Но не домашнее, а магазинное. В селе родственников нет, поэтому воспитывались и росли и я, и муж, и наши дети в городе и на море. Домашнее молоко никто не любит из- за запаха и т.д. И я редко его покупаю. Есть любимые марки заводского молока, но иногда мы покупаем что-то новое, попробовать... и вот купили это "ЯГОТИНСЬКЕ". Пачка большая, 2 литра и я отлила часть в банку, чтобы скисало. Муж любит простоквашу холодненькую. Каково же было его изумление, когда он хотел его налить в стакан и выпить! Посмотрите, что из этого получилось. ...Было бы смешно, если бы не было ТАК ПЕЧАЛЬНО... что нам продают? Что туда замешивают? Это из серии с пластмассовым рисом...»

У зв’язку з цим хочемо заявити наступне:

Політика підприємства ПАТ «Яготинський маслозавод» ґрунтується на тому, що ми виробляємо лише натуральний продукт із натуральної сировини. Будь-які домішки до молока не додаються. Вся продукція відповідає вимогам українського законодавства стосовно якості та безпечності харчових продуктів, усі технологічні процеси сертифіковані у відповідності до вимог стандартів HACCP та ISO.

Молоко закуповується лише від фермерських господарств, воно проходить усі необхідні експертизи в сучасній заводській лабораторії, а раз на квартал – в сертифікованих державних лабораторіях, висновки яких ми маємо в наявності, і це є безапеляційним доказом якості нашої продукції.

Окрім того, на підприємстві працює державний ветеринарний лікар, який регулярно проводить експертизу як сировини, так і готової продукції.

Також хочемо зауважити, що інформація, яка була поширена Тетяною Чумак щодо якості продукції ПАТ «Яготинський маслозавод», сприймається нами як навмисно спланована акція для дискредитації ПАТ «Яготинський маслозавод» з боку конкурентів та, відповідно, навмисне приниження ділової репутації добросовісного виробника продуктів харчування. У зв’язку з цим, ми прийняли рішення перевести дану ситуацію у правове поле. ПАТ «Яготинський маслозавод» буде позиватися до суду на Тетяну Чумак з вимогою спростувати упереджену недостовірну інформацію та відшкодувати репутаційні збитки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас