Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

На «ОККО» встановлено пеленальні столики вже на 36 АЗК

На «ОККО» встановлено пеленальні столики вже на 36 АЗК

Перші пеленальні столики в мережах АЗС України з’явилися на автозаправних комплексах «ОККО» ще у 2010 році. Таку ініціативу започаткували в рамках реалізації глобальної програми безбар’єрності. У 2017 мережа «ОККО» продовжувала дбати про те, як зробити зручнішою і легшою подорож для батьків з маленькими дітьми. Саме для таких гостей компанія цього року встановила нові пеленальні столики на 6 АЗК, а на деяких інших замінила старі пеленатори на нові сучасні моделі. Отож тепер перевдягнути немовля в комфортних умовах можна уже на 36 АЗК «ОККО» на більшості великих автотрас країни.

Зокрема, упродовж 2017 року нові пеленатори з’явилися на АЗК «ОККО» у селах Чабани (траса «Київ-Одеса») та Калинівка (траса «Київ-Чоп») в околицях столиці, а також у Житомирській і Харківській областях – по 2 столики в кожній. На Житомирщині один пеленальний столик змонтовано на АЗК в селі Зарічани у безпосередній близькості до обласного центру, другий – на території Левківської сільської ради на автомобільному шляху «Київ-Чоп». Також пеленатори є тепер і на АЗК у селі Мала Рогань під Харковом і в селі Коротич на трасі «Київ-Харків-Довжанський».

Обираючи місце для нового пеленатора, компанія насамперед прислухається до думки гостей своїх АЗК і встановлює столики у тих місцях, стосовно яких отримали запити від водіїв у соціальних мережах чи по інших каналах комунікації.

«Батьки, які подорожують з дітьми, – це наші клієнти, які особливо потребують опіки та турботи, – розповідає менеджер зі сталого розвитку мережі АЗК «ОККО» Анна Тиховська. – Адже малюка часто потрібно перевдягнути в дорозі, нагодувати в більш зручних умовах, ніж салон автомобіля, чи просто дати йому змогу полежати і погратися після тривалого перебування у дитячому автокріслі. Заїхавши на «ОККО», усе це можна зробити в теплі, чистоті та затишку».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас