Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитячий інклюзивний проект «Піруети на льоду: літати може кожна дитина»

Дитячий інклюзивний проект «Піруети на льоду: літати може кожна дитина»

7 лютого о рамках інклюзивного проекту «Піруети на льоду: літати може кожна дитина» відбулася акція для дітей з особливими потребами. Організаторами виступили «Голосіївський районний Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» та Маркет Мол «Даринок».

«Піруети на льоду: літати може кожна дитина» - соціальний проект, головними героями якого виступають: діти-сироти, діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей та діти учасників АТО. Головна мета проекту - донести до широкого загалу думку про те, що особливі потреби, обмежені фізичні можливості або складні життєві обставини не заважають дітям бути соціально адаптованими, вести активний спосіб життя, отримувати задоволення від рухомих розваг і спілкування з однолітками.

Завдяки проекту його учасники змогли безкоштовно відвідати найзатишніший і найпривітніший розважальний комплекс столиці - «Новорічне Місто». Там на дітлахів чекала маса цікавих розваг на свіжому повітрі: катання на ковзанці, веселі атракціони, активності, а також заводна компанія однодумців, в якій вони знайшли нових друзів і відмінно провели час. Моря задоволення і позитивних вражень вистачило на всіх.

«Питання інтеграції дітей з даних соціальних груп в суспільство є гостроактуальними сьогодні. Їм доводиться стикатися з певними труднощами, і наш з вами обов'язок, як членів суспільства, - максимально допомагати їм у подоланні цих проблем. Даним проектом ми прагнемо показати, що діти з особливими потребами не відрізняються від інших дітей і потребують такої ж уваги і турботи, як і кожен з нас», - стверджує Тетяна Плахіна, фахівець із соціальної роботи Голосіївського району.

«Ми хочемо, щоб кожна дитина мала дитинство – щасливе, безтурботне, наповнене веселими подіями і приємними сюрпризами. На жаль, нам не під силу допомогти в цьому дітям всієї планети, але ж велике завжди починається з малого. Команда «Даринку» поспішає поділитися частинкою щастя. З цією метою і було прийнято рішення провести дитячий інклюзивний проект, націлений на соціалізацію та усунення бар'єрів у спілкуванні з дітьми, що мають особливі потреби», - переконана Тетяна Дадочкіна, директор по маркетингу City Capital Group, Маркет Мол «Даринок».

Нагадуємо, що «Новорічне Місто» відкрите для всіх бажаючих в робочі години Маркет Молу до 18-25 лютого (стежте за нашими новинами).

Територія добра і чудес чекає на вас на «Даринку».

Найсвіжішу інформацію про нас шукайте на офіційному сайті www.darynok.ua, а також в соціальній мережі Facebook.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас