Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

VIP-ускники 2018: особливі діти

VIP-ускники 2018: особливі діти

Соціальне агентство «Виключно звичайні» і соціальний хаб Eight Socia lHub запускає новий сезон своєї успішної благодійної ініціативи VIPускники 2018. Проект виводитися на новий рівень, і в цьому році допомогу отримають вже 50 випускників дитячих будинків та інтернатів.

Головна місія проекту – це повна соціалізація і допомога в усвідомленні власних бажань і можливостей. Адже ці діти стикаються з безліччю проблем: невпевненість в собі, відсутність практичних побутових знань, споживацьке ставлення до оточуючих, страх і складні взаємодії з соціумом.

В цьому році, основний упор проекту йде на п'ять навчальних днів c профорієнтацією. Фінальною частиною для учасників буде презентація своїх проектів для перспективних менторів та роботодавців. Для VIPускники 2018 – це буде тільки початок їхньої професійної діяльності.

«З дітьми працюватимуть не тільки найкращі педагоги, лектори та тренери, а й професійні психологи і фахівці з профорієнтації. Таким чином, кожен учасник зможе зрозуміти свої бажання і оцінити свої можливості, що в подальшому допоможе кожному з них влаштуватися на роботу мрії», - розповіла засновник соціального агентства «Виключно звичайні» Наталія Терещенко.

Так само в цьому році планується проведення фотовиставки «Хочу бути». На виставці кожен зможе подивитися фото учасників і дізнатися їхню історію. Ознайомитися з їхніми бажаннями і прагненнями, і допомогти будь-якими доступними засобами.

Завдяки флешмобу «Подаруй випускний одяг випускнику з дитячого будинку» в 2017 р вдалося зібрати тисячу суконь і костюмів для юних учасників не тільки проекту VIPускники, а й випускникам з інших дитячих будинків по всій Україні. У новому сезоні флешмоб так само буде проходити, що дасть можливість допомогти ще більшій кількості дітей.

Але головною подією всього проекту залишається fashion-показ, на якому юні випускники зможуть продемонструвати нові наряди від провідних українських дизайнерів і показати набуті навички. В цьому році показ пройде в травні на одній з найкращих локацій Києва. Його зможуть відвідати всі бажаючі.

У проекті задіяні не тільки небайдужі люди, але і великі компанії, які виступають партнерами «VIPускники». Саме їх представники ознайомляться з проектами випускників.

«У цьому році значно поповнився пул наших партнерів, які відгукнулися допомогти в матеріальному забезпеченні, логістиці та стажування учасників. Зараз у нас налічується більше десяти партнерів. Але ми продовжуємо шукати нових благодійників нашої ініціативи. Якщо Ви хочете побачити реальні результати своєї благодійності – приєднуйтесь», - прокоментувала Наталія Терещенко.

Наступного року проект буде виходити на всеукраїнський рівень, щоб допомогти дітям з усієї країни. Так само організатори впевнені, що «VIPускники» стане доброю традицією і буде проходити щороку. Це підтверджує успішне проведення двох перших сезонів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас