Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чого навчають на проекті VIPускнікі-2018?

Чого навчають на проекті VIPускнікі-2018?

У лютому 2018-го року стартував благодійний проект «VIPускники 2018». Організатори проекту – соціальне агентство «Виключно звічайні» і соціальний хаб EightSocialHub – в минулому році успішно провели флешмоб «Подаруй випускнийодяг випускнику дитячого будинку» і fashion-показ. В цьому році було прийнято рішення розширити проект і вивести його на новий рівень.

В рамках проекту протягом п'яти днів буде проходити навчання випускників дитячих будинків та інтернатів. З учасниками проекту будуть займатися відомі підприємці, експерти різних професійних сфер, коучі та психологи. Програма кожного дня навчання насичена до краю: отримання корисної інформації, екскурсії на підприємства, майстер-класи та тренінги.
VIPускники 2018
Випускники вже встигли відвідати міжнародний аеропорт «Бориспіль» і компанію «Кока-Кола Беверіджис Україна». Лекції та майстер-класи проводили фахівці Богдан Кушнір (засновник підприємства юридичної компанії «Аргумент»), Надія Руденко (організатор і координатор масштабних заходів), Ксенія Ланчак (кар'єрний коуч, автор тренінгових програм із самопрезентації), Ірина Савченко (викладач Національного педагогічного університету ім . Драгоманова), Олексій Толкачов (співзасновник Благодійного фонду «Омріяна країна»).

Крім того, на учасників проекту чекають не менш цікаві екскурсії та лекції. Відбудеться захоплюючий тренінг Петра Сосни з фінансів та планування власного бюджету. Наталія Терещенко пояснить взаємозв'язок минулого і майбутнього кожного учасника. Людмила Громадюк, лікар-реабілітолог і сексолог, проведе майстер-клас, який стосується інтимної сторони життя.
VIPускники 2018
У квітні відбудеться день навчання з особистими менторами кожної дитини. Планується також проведення майстер-класу для дітей із затримкою розвитку і синдромом Дауна.

Кожен тренер допомагає дітям розкрити себе і краще зрозуміти свої бажання. Експерти прагнуть якомога докладніше розкрити тему «Як знайти себе» і допомогти випускникам визначити потрібний напрямок. Так, наприклад, випускник проекту Олександр Войтенко бачив себе водієм. За час проекту він усвідомив, що хоче вибрати ту професію, яку буде любити по-справжньому. Тепер Саша хоче стати перукарем.

В кінці навчання всі учасники проекту представлять свої власні проекти.

Слідкуйте за новинами даного проекту на сторінці: https://www.facebook.com/VIPusknyky/

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас