Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вперше цієї весни свої двері відкриє Monet & Kids Mode Fashion Day

Вперше цієї весни свої двері відкриє Monet & Kids Mode Fashion Day

17 березня 2018 року відбудеться масштабний і барвистий #MKMFD. На вас чекають незвичайні та креативні дитячі покази, захоплююча шоу-програма, цікаві майстер-класи, дизайнерський одяг, а також багато різних сюрпризів!

#MKMFD – це незабутні емоції для батьків і дітей!

Організатором цього заходу є виставкова компанія «MONET». Увага до деталей і дрібниць, індивідуальний підхід до кожного Клієнта, досвід управління в сфері надання івент послуг і бажання творити добрі справи в комплексі надають нашим свят і заходів особливий почерк: реалістичний, якісний і неповторний.

Генеральний партнер – Міжнародний глянсовий журнал про дитячу моду KIDS MODE MAGAZINE. Це нове дихання в світі краси і моди!

Отже, що ж буде?

Fashion-показ. Саме тут відкриваються молоді таланти і нові імена української моди. Майданчик надає відмінний шанс презентувати останні колекції перед ЗМІ, експертами моди, а також перед усіма глядачами.

Презентаційна демо-зона представить стенди відомих брендів дитячої косметики, модних аксесуарів і ексклюзивних речей. Це ідеальне місце для запуску нового продукту, пошуку партнерів, розширення бізнесу, придбання нових клієнтів і презентації своїх продуктів і послуг.

У рамках шоу-програми виступатимуть найвідоміші творчі колективи України, а так само артисти з вокального талант-шоу «Голос діти».

Майстер-класи, розіграші. Усі учасники заходу зможуть взяти участь в різних цікавих майстер-класах та розіграшах, які будуть проходити на майданчику MKMFD.

Всі деталі на нашій сторінці в Facebook або на сайті!

До зустрічі на #MKMFD

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас