Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Спекотна весна на Даринку!

Спекотна весна на Даринку!

Морозне повітря і сніжить – весну ви представляли зовсім не такою, вірно? Ми точно знаємо, як вас розвеселити і зігріти! Маркет Мол «Даринок» дарує весняний настрій на весь уїк-енд. На вас чекають цікавий шопінг, магічні інтерактиви та фокуси в компанії заводних мімів. На радість дітворі і дорослим – цікавий майстер-клас «Декор інтер'єру» в секторі «Малеча», ляльковий спектакль «Кіт у чоботях», веселий аква-грим. Весняна музична програма доповнить теплу душевну атмосферу. Замерзли і занудьгували? Тоді чекаємо на вас 17 і 18 березня – буде весело!

Теплі весняні дні відстають від календарних. Однак це не біда! Маркет Мол «Даринок» точно знає, як виправити прикре непорозуміння. Дозвольте собі зануритися в яскравий і барвистий світ весни!

У нас ви знайдете все для гарного настрою. Безліч розваг для всієї родини, серед яких магічні інтерактиви та найнесподіваніші фокуси! Навіть найсуворіші скептики не зможуть залишитися байдужими і повірять в диво. Веселі міми-аніматори не дадуть занудьгувати дітворі – вони точно знають, чим зацікавити малюків.

Кулінарні шедеври гастрономічного ярмарку порадують найвибагливіші рецептори гурманів. Нескінченне число смакоти можна буде не тільки побачити, але також продегустувати і забрати з собою. Мультикультурна і багатонаціональна кухня народів світу побалує вас диковинками на спеціальному ярмарку «Смакуй світ».

У секторі «Малеча» (3 поверх), крім традиційної програми розваг на дітвору та дорослих чекає пізнавальний майстер-клас «Декор інтер'єру» - прикрасьте свій затишний будинок власними руками! Лялькова вистава «Кіт у чоботях» повідає про пригоди винахідливого і непосидючого кота з казки Шарля Перро.

Чарівну весняну атмосферу підтримають приголомшливі музиканти – фаворит «Голосу країни» Ігор Петров і ніжна Анастасія Сирцова.

Ми піднімемо вам настрій і осиплемо сонячними променями. Всі ці яскраві і насичені враження ви заберете з собою.

Не вірите? Прийдіть і перевірте!

Розважальна програма вихідних включає:

11:00 – Гастрономічний ярмарок (Вхід №6)

11:00 – Ярмарок «Смакуй світ» (Біля Verde Café)

12:00 – Аква-грим для дітей (3-й поверх, сектор «Малеча»)

12:00 – Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

12:00 – Розважальний мікс з мімами (Wi-Fi)

13:00-16:00 - Виступ Анастасії сирцевої (17 березня)

13:00-16:00 – виступ Ігоря Петрова (18 березня)

Програма сектора «Малеча», 3-й поверх

12:00-17:00 – Інтерактивні розваги для дітей

13:00-15:00 – Майстер-клас для дітей «Декор інтер'єру» (18 березня)

15:00-16:00 – Ляльковий спектакль «Кіт у чоботях» (17 березня)

Адреса: вул. Біломорська, 1, Маркет Мол «Даринок»

Останню інформацію про нас шукайте на офіційному сайті www.darynok.ua, а також в соціальній мережі Facebook.

Відпочивайте весело, відпочивайте з нами!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас