Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Під Києвом 28-29 квітня змагатимуться кінні каскадери

Під Києвом 28-29 квітня змагатимуться кінні каскадери

28 і 29 квітня в Древньому Києві «Парку Київська Русь» відбудеться фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври». Він вже 7 років поспіль відкриває гостям унікальний світ каскадерського мистецтва, який можна побачити лише в кіно та на даному заході.

До Князівства з'їдуться кращі кінні каскадери України, які представляють нашу країну на міжнародних змаганнях і беруть участь в світових шоу-програмах та кінозйомках. Організатори фестивалю: «Парк Київська Русь», Об'єднана Ліга професійних кінних каскадерів України.

Протягом двох днів в оточенні архітектури Древнього Києва відважні вершники та вершниці, дорослі та зовсім юні, вражатимуть глядачів неймовірними трюками: їзда догори ногами, задом наперед, відразу на двох конях, вони будуть прослизати під конем, вибудовувати «піраміди». І все це на повному скаку!

Окрім неймовірних трюків на гостей чекатиме можливість побачити рідкісні історичні породи коней з «Княжої конюшні». З кіньми можна буде сфотографуватись та покататись верхи.

Змагання з джигітовки доповнюватимуться виступами пішого театру Древнього Києва, конкурсами, розіграшем подарунків та іграми. Смачні середньовічні страви та напої можна буде скуштувати в Княжій корчмі та в альтанках. Також працюватиме середньовічний тир для стрільби з лука, канатний спуск «Політайло», монетний двір для карбування монет.

Гості «Парку Київська Русь» дізнаються багато цікавого про життя наших предків, відвідавши музеї історичного костюма і дерев'яного зодчества, оглянувши експозиції облогової техніки, середньовічного кораблебудування та катування. Придбати цікаві сувеніри та унікальну книжку «Древньослов’янський розмовник» для спілкування стародавньою мовою наших пращурів можна буде в магазині та на ярмарку майстрів.

На завершення програми на гостей чекає яскраве нічне вогняне шоу. А хто забажає продовжити відпочинок ще на один день – є можливість залишитись на ночівлю за попереднього бронювання місць в будинку готельного типу «4 кімнати» та хостелі. «Парк Київська Русь» - це унікальний комплекс, що не має аналогів у всьому світі. На основі наукових знань НАН України відтворюється та будується Древній Київ Х століття у його натуральному розмірі, масштабі 1:1.

Древній Київ розташований недалеко від Києва сучасного - в 45 хвилинах їзди - в селі Копачів, Обухівського району, Київської області. Маршрутки курсують від станції метро «Видубичі» відповідно до розкладу на сайті. Ціна квитка - 250 грн., для пенсіонерів і студентів - 100 грн., для дітей шкільного віку - 50 грн., дошкільнятам - безкоштовно. Детальна інформація на сайті parkkyivrus.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас