Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Nestlé розпочинає міжнародну об’єднану ініціативу «Nestlé Здорові діти», щоб допомогти до 2030 року 50 мільйонам дітей почати вести здоровий спосіб життя

Nestlé розпочинає міжнародну об’єднану ініціативу «Nestlé Здорові діти», щоб допомогти до 2030 року 50 мільйонам дітей почати вести здоровий спосіб життя

В Міжнародний день сім'ї компанія Nestlé оголосила про запуск об’єднаної міжнародної ініціативи «Nestlé Здорові діти». Ініціатива включає в себе подальшу розробку кориснішої продукції та поради сім’ям щодо харчування та фізичного розвитку дітей.

«Дитинство — це час, коли формуються життєві звички. Ми хочемо допомогти батькам зробити правильний вибір для своїх дітей. Саме тому ми збільшуємо наші зусилля, спрямовані на підтримку сім'ї під час виховання дітей, і закликаємо інших приєднатися до нас у цьому починанні», — заявив головний виконуючий директор компанії Nestlé Марк Шнайдер.

З моменту свого заснування Nestlé прагне допомагати батькам та опікунам забезпечити дітей правильним харчуванням. Завдяки ініціативі компанія прискорить процес трансформації продуктів харчування та напоїв для дітей у всьому світі. Лише в 2017 році Nestlé випустила понад 1 000 нових продуктів для задоволення харчових потреб дітей та забезпечила 174 мільярдами порцій збагачених поживними речовинами продуктів та напоїв 66 країн, в яких люди страждають від нестачі необхідних мікроелементів, таких як залізо, йод та вітамін А. Розвиваючи ініціативу, Nestlé хоче допомогти вирішити проблему недоїдання та переїдання, котра впливає на дітей як у розвинених країнах, так і в країнах, що розвиваються.

Одним із зобов'язань компанії Nestlé є допомогти до 2030 року 50 мільйонам дітей почати вести здоровіший спосіб життя. Для реалізації зобов’язання компанія сформувала основні напрямки роботи:

1. Будувати, обмінюватися та застосовувати знання, використовуючи дослідження та експертизу, щоб зрозуміти харчові потреби та особливості раціону дітей у всьому світі.

2. Забезпечувати смачні та здорові продукти харчування та напої, які відповідають харчовим потребам дітей.

3. Надихати батьків, опікунів та вчителів ростити здоровіших дітей, підвищивши рівень обізнаності щодо важливості правильного харчування.

У своїх зусиллях, спрямованих на підтримку дитячого харчування, Nestlé дотримується чітких принципів, зокрема «Політики щодо впровадження міжнародного кодексу торгівлі замінниками грудного молока ВООЗ», а також «Політики маркетингової комунікації в інтересах дітей Nestlé».

Nestlé в Україні бере активну участь у громадському житті та соціальних проектах. Зокрема, питанню раціонального харчування та здорового способу життя присвячений проект «Абетка Харчування» – освітня соціальна програма компанії Nestlé в Україні, впроваджена в рамках глобальної ініціативи «Nestlé Здорові Діти». В Україні у програмі беруть участь 1 300 шкіл по всій країні та 330 тисяч школярів молодших класів. Метою «Абетки харчування» є розвиток культури раціонального харчування та здорового способу життя серед дітей молодшого шкільного віку (6-9 років).

Програма «Абетка харчування» отримала високу оцінку провідних фахівців МОН України та є «Схваленою до використання у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів» згідно рішення Науково-методичної ради з питань освіти Інституту Інноваційних технологій та змісту освіти МОН України. Програма має гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України».

Заохочуючи нові покоління краще харчуватись та більше рухатись, Nestlé сподівається поліпшити їхнє здоров'я та допомогти сформувати звички раціонального харчування та здорового способу життя. Це, звичайно, багатостороння відповідальність, яка потребує залучення всіх секторів.

Nestlé вже змінює приблизно третину лінійки своїх продуктів щороку, у країнах, де компанія працює. Компанія використовуватиме свої провідні інноваційні технології для подальшого збагачення продуктів харчування для дітей ще більшою кількістю фруктів, овочів, збагачених волокнами зернами та мікроелементами. Nestlé також буде продовжувати зменшувати вміст цукру, солі та насичених жирів. Деякі нещодавні запуски нових лінійок продукції включають овочеві та фруктові пюре Gerber Grabbers Strong Veggies, органічне сухе молоко Nido та сухі сніданки з цільним зерном та зниженим рівнем цукру Nesquik Alphabet.

Протягом останніх десятиліть Nestlé покращила поживні характеристики продуктів у своєму асортименті. Керуючись метою покращувати якість життя та сприяти здоровому майбутньому, компанія зобов’язалася пришвидшити цей процес.

Nestlé також вдосконалить програми та онлайн-послуги, призначені для інформування батьків та опікунів більшою кількістю знань щодо харчування, корисних рецептів та практичних порад. У 2017 році понад 300 партнерських відносин у всьому світі дозволили допомогти понад 14 мільйонам дітей.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас