Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Алгоритм найкращого літнього відпочинку для дитини – IT-табір від DAN. IT

Алгоритм найкращого літнього відпочинку для дитини – IT-табір від DAN. IT

Навчальний центр «DAN.IT education», разом з рестораном «Solod» і спортивним центром «Energym», запрошує дітей від 8 до 11 років провести незабутнє літо на дитячому ІТ-інтенсиві для всіх, хто вже з юних років цікавиться програмуванням і новими технологіями.

Початок літа – це нестримна радість для дітей і новий головний біль для батьків, які бажають організувати своїм чадам не тільки веселий, а й корисний літній відпочинок. Якщо ви не можете відігнати свою дитину від комп'ютера, тоді у нас є пропозиція, від якої ви не зможете відмовитися – дитячий денний ІТ-табір від компанії DAN.IT. Наш табір – це мікс креативного підходу і нестандартного мислення для сучасних дітей і їх батьків.

10 «ТАК» на користь табору DAN. IT:

1. Найкращі кваліфіковані тренери
2. Індивідуальна увага кожній дитині в групі з 15 дітей
3. 30 годин занурення в атмосферу програмування в ІТ-центрі майбутнього
4. 15 годин спілкування англійською мовою
5. 20 годин занять улюбленим видом спорту – від карате до настільного тенісу
6. Спілкування з однодумцями, ровесниками і профі сфери ІТ
7. Смачне і збалансоване харчування
8. Чудові краєвиди
9. Зручний час проведення табору в 3 зміни
10. Відбірна любов і натхнення для вашої дитини.

Програма табору вдало комбінує заняття з програмування, вдосконалення англійської мови та спорту, складена відповідно до віку дітей, і буде під силу кожному.

Програмування: Під час занять з програмування діти навчаться працювати з однією з найвідоміших платформ для розробки онлайн-ігор Unity. Спочатку, маленькі програмісти будуть створювати прості ігри за заданими умовами, а потім кожна дитина придумає і напише гру за власним сценарієм.

Спорт: Середину дня діти присвячуватимуть фізичній підготовці. На вибір пропонуються 7 спортивних напрямків: капоейра, сайкл, настільний теніс, плавання, break dance і streching). Кожен учень DAN.IT Camp в перші дні може відвідати всі заняття і вибрати свій спортивний напрямок.

Англійська: Велику увагу в таборі буде приділено англійській мові, яка є основною мовою спілкування на заняттях. Крім того, в програмі табору заплановані бізнес-ігри, екскурсії, перегляд найкращих TED talks, фільмів і мультфільмів, а також настільні ігри англійською.

Що отримає Ваша дитина:

1. Освоїть soft-skills програміста – критичне мислення і навички командної роботи
2. Створить свою першу гру на JavaScript
3. Опанує професією програміста комп'ютерних ігор і реалізує сценарій власної гри
4. Навчиться працювати в графічних редакторах
5. Потужно апгрейдить свою англійську.

Цікавий і корисний табір в Києві, що гармонійно поєднує комплексний підхід до навчання і оздоровлення дитини – це реальність. Ми хочемо бачити Вашу дитину частиною dream team наших юних програмістів.

Дати проведення табору:

1 зміна – 2 - 13 липня
2 зміна – 16 - 27 липня
3 зміна – 30 липень - 10 серпня

Щоб забронювати місце в таборі, звертайтесь за тел. 044-290-22-44 або заповніть заявку на сайті: https://dan-it.com.ua/2018/05/18/dan-it-camp/.

Поспішайте! Кількість місць в групі обмежена.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас