Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Фестиваль «Дача в місті»: фотозвіт з самого сімейного заходу літа

Фестиваль «Дача в місті»: фотозвіт з самого сімейного заходу літа

Більше тисячі гостей раділи першим літнім дням на сімейному фестивалі «Дача в місті», який пройшов 3 червня в Парковому кварталі «Місто Квітів».

Територія комплексу на час заходу стала великою і затишною дачною ділянкою, де кожен бажаючий, незалежно від віку і умінь, знайшов для себе розвагу до смаку.

Найсміливіші і найдопитливіші гості фестивалю «Дача в місті» пройшлися на безпечні екскурсії в будинку другого пускового комплексу «Місто Квітів» і побачили, як просувається будівництво.

Головною інтригою дня став конкурс малюнків «Емблема щасливої родини», для участі в якому необхідно було намалювати символ своєї сім'ї і розповісти про нього. Таким чином кілька десятків метрів асфальту навколо Паркового кварталу «Місто Квітів» було розписано барвистими і оригінальними малюнками. Перемогу в конкурсі і новий гіроскутер виграла емблема «Люблячі серця» сім'ї Віталія Рудя.

Протягом усього дня гості фестивалю змогли повеселитися і розслабитися в атмосфері сімейного свята на дачі – безтурботно лежати в гамаку або на м'яких пуфах серед сіна, вчитися збирати букети і плести квіткові вінки, малювати, управляти роботами і дронами, готувати смажене морозиво, грати і багато інше.

Дивіться повний фотозвіт з фестивалю «Дача в місті», позначайте себе і друзів на фото на офіційній сторінці в Facebook Паркового кварталу «Місто Квітів».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас