Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День батька на «Даринку»

День батька на «Даринку»

Наближається День батька, а Ви ще не придумали, куди піти з дитиною на вихідних? Маркет мол «Даринок» напевно знає, що потрібно малюкові: і пограти, і повчитися – що може бути краще? А ще похлюпатися у воді – ідеальне заняття в спекотні літні дні. 16-17 червня чекаємо Вас в гості!

Надувні Батутні комплекси, водний футбол, атракціони «Банджо», «Angry Birds» і «рибалочка», окремий куточок з іграшками для дітей до 4-х років, майданчик «Паровозик», спортивна та інші зони активностей. Всі ці розваги розмістилися на території величезного річного містечка під відкритим небом Summer Park. Для батьків тут є настільний теніс, а також спеціально обладнані лаунж-зони з кріслами-мішками.

Після батутів і атракціонів дітвора зможе відвідати безкоштовні заходи вихідного дня, які проходять в секторі «Малеча» (3 поверх). У суботу на юних відвідувачів чекає ляльковий спектакль «Принцеса Стрибунка», а в неділю малюки будуть робити красиву картину своїми руками на майстер-класі «Стрінг арт серце».

Біля «Даринку» також працює смачний вуличний фуд-корт. В меню гості знайдуть узбецький плов, овочі і м'ясо на грилі, молоду печену картоплю, свіжі овочі і холодні напої. Дітям припаде до душі морозиво, лимонад і солодка вата.

Розважальна програма включає:

11:00 - Гастрономічний ярмарок (Вхід №6)

11:00 - Ярмарок «Смакуй світ» (біля Verde Café)

12:00 - Аквагрим для дітей

12:00 - Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

12:00 - Розважальний мікс з мімами (Wi-Fi)

Сектор «Малеча» (3 поверх):

13:00 – 15:00 - Майстер-клас «Стрінг арт серце» (17 червня)

15:00 - 16:00 - Лялькова вистава «Принцеса Стрибунка» (16 червня)

Дата: 16-17 червня

Графік роботи Summer Рark: кожен день 10: 00-20: 00

Вартість квитка в парк для дітей: будній день – 90 грн, вихідний і святковий – 130 грн, супроводжуючим дорослим – вхід безкоштовний. Атракціони розраховані для дітей до 14 років.

Пільги: Дітям до 3 років – вхід безкоштовний (на касі необхідно пред'явити свідоцтво), для дітей з багатодітних сімей та інвалідів діє знижка -50% (при пред'явленні відповідних документів).

Детально ознайомитися з усіма активностями, розкладом майстер-класів, роботою Summer Park і багатьом іншим можна за телефоном (044) 461 88 13 та на сторінці «Даринку» в соцмережі Facebook.

Адреса:

Київ, м. Лісова
вул, Магнітогорська, 1а
маркет мол «Даринок»
Паркінг (6 вхід)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас