Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Українські школярі отримали у подарунок понад 1000 літрів води

Українські школярі отримали у подарунок понад 1000 літрів води

13 червня 2018 року відбулося нагородження шкіл-фіналістів, що брали участь у програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». Ірпінська ЗОШ №13, яка реалізувала проект з підвищення якості питної води, отримала сертифікат на місячний запас води від Асоціації виробників мінеральних та питних вод України.

У пілотному проекті центру «Розвиток КСВ» «Healthy Schools» активну участь брали 30 шкіл з 72 з Київської та Сумської областей. Ірпінська загальноосвітня школа №13 подала заявку та реалізувала свій міні-проект - встановила сучасні очисні фільтри для води у їдальні, а також розмістила у своєму фойє кулери з водою. За успішне втілення проекту учням школи був вручений сертифікат на місячний запас води від Асоціації виробників мінеральних та питних вод України.

Також Ірпінська ЗОШ №13 посіла 3 місце у програмі за реалізацію проектів по впровадженню здорового способу життя серед школярів і здобула грант у розмірі 40 000 грн на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій (STEM: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics).

Оксана Бамбура, в.о. директора Асоціації виробників мінеральних та питних вод України: «Ми з самого початку слідкували за перебігом конкурсу від програми «Healthy Schools», яка допомагає розвивати в дітях свідоме ставлення до власного здоров’я. Виробники, які входять до Асоціації, перш за все прагнуть сформувати культуру споживання природної питної води в Україні, а тому впроваджують та підтримують європейські стандарти виробництва, щоб і діти, і дорослі мали змогу споживати якісну воду».

Унікальна програма «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», ініційована та розроблена за підтримки Mondelēz International Foundation, має на меті протягом наступних трьох років сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення до власного здоров’я у понад 500 школах, залучивши 17 500 дітей по всій Україні. Програми Фонду впроваджені вже у 10 країнах світу.

***

Довідка про Асоціацію виробників мінеральних та питних вод України

Асоціація виробників мінеральних та питних вод України (АВМПВУ) заснована 2010 року і розпочала активну роботу 24 січня 2012 року. Метою Асоціації стало створення надійної платформи для забезпечення динамічного розвитку галузі виробництва природної питної води в Україні. Асоціація Виробників мінеральних та питних вод України є членом Європейської Федерації Бутильованих Вод (EFBW).

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас