Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

У столиці відкрили сучасний діагностичний центр для дітей

У столиці відкрили сучасний діагностичний центр для дітей

У червні 2018 року в столичній клініці ISIDA Лівобережна відкрив двері для відвідувачів унікальний діагностичний центр із педіатрії.

В основу роботи нового центру покладено сучасні підходи до комплексного вирішення проблем здоров'я дитини. Це як амбулаторна, так і виїзна консультативно-діагностична допомога, а також професійний контакт-центр підтримки батьків маленьких пацієнтів. Окрім цього, центр виконуватиме й просвітницьку місію: мам і тат навчатимуть безпечно доглядати за дітьми та правильно надавати їм першу медичну допомогу.

Які можливості відкриває новий діагностичний центр для дітей при клініці ISIDA Лівобережна?

Висококваліфікована допомога педіатрів, а також дитячих лікарів-фахівців

У центрі працюють офтальмолог, отоларинголог, кардіолог, дерматолог, хірург, дитячий гінеколог, невролог, логопед, ортопед-травматолог. Основною метою діяльності ортопедів-травматологів є надання невідкладної медичної допомоги дітям із ушкодженнями опорно-рухового апарату, зокрема і накладання гіпсових пов'язок.

Наявність хірургічного відділу, до складу якого входять лікарі-ортопеди

У складі потужної команди хірургічного відділу 7 висококваліфікованих професіоналів, троє з них – кандидати медичних наук. Ці фахівці здатні забезпечити повний комплекс амбулаторної хірургічної та ортопедичної допомоги дітям, у тому числі амбулаторне ведення пацієнтів після хірургічних втручань, інструментальну діагностику складних вад розвитку, хірургічної та ортопедичної патології.

Сучасна УЗД-діагностика

У діагностичному центрі клініки ISIDA Лівобережна працюють кабінети УЗД для обстеження різних органів (зокрема й УЗД серця). Дослідження здійснюють провідні спеціалісти клініки.

Інноваційна рентгенодіагностика

Новий діагностичний центр для дітей обладнано сучасним рентгенодіагностичним комплексом MOVIPLAN IC. Ця інноваційна система дає змогу отримувати високоякісні знімки з мінімальним променевим навантаженням на пацієнта та в різних положеннях тіла (горизонтальному, вертикальному, сидячи). Важливо, що MOVIPLAN IC дозволяє обстежувати навіть немовлят.

Безпечна вакцинація

ISIDA Лівобережна має все необхідне для проведення безпечної та ефективної вакцинації від 16 видів інфекцій. Вакцинація дітей здійснюється на підставі наказу МОЗ України № 551 від 11.08.2014 року «Про удосконалення проведення профілактичних щеплень в Україні». Однак для кожної дитини лікар-педіатр клініки ISIDA складає індивідуальний графік щеплень з урахуванням особливостей розвитку дитини та стану її здоров'я. Для щеплень дітям використовують вакцини провідних європейських виробників, а при їхньому зберіганні бездоганно дотримується принцип холодового ланцюга.

«В ISIDA розроблено та впроваджено стандарти надання амбулаторної медичної допомоги дітям на рівні найкращих світових клінік. Наші лікарі навчались в Ізраїлі, Німеччині, Австрії та інших передових, із погляду медицини, країнах. Таким чином ми можемо гарантувати своїм пацієнтам високий рівень медичної допомоги», – наголошує Андрій Віленський, лікар-педіатр, медичний директор клініки ISIDA.

Довідка

Педіатрію як окремий напрямок у роботі клініки ISIDA було виділено у 2009 році. Спочатку – створено патронажну педіатричну службу, завданням якої було піклування про здоров’я малюків до 1 року. У 2016 році клініка ISIDA значно розширила педіатричні послуги, забезпечивши якісне консультування, діагностику та лікування дітей від народження до 18 років. За цей період нашим педіатрам довірили здоров’я 11 525 дітей.

Клініка ISIDA не спиняється на досягнутому і планує в найближчі роки відкрити сучасний педіатричний шпиталь у Києві.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас