Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Королівська знижка: -30% на ляльки від Regal Academy

Королівська знижка: -30% на ляльки від Regal Academy

Італійська компанія Rainbow S.r.l., творець мультсеріалу «Королівська Академія» (Regal Academy), готує своїм юним українським шанувальникам королівський подарунок: знижку 30% на всі ляльки серій «Справжні друзі» і «Блискуча дівчинка».

знижки на ляльки від Regal AcademyЗ 01.06.2018 - 30.06.2018 в Україні пройде акція від Rainbow S.r.l., творця мультсеріалу «Королівська Академія», виробника знаменитих і улюблених дітьми у всьому світі ляльок. Компанія оголосила знижку 30% на всі ляльки Роуз серії «Справжні друзі» (Real Friends) і серії «Блискуча дівчинка» (Glitter Girl).

Першими стартують магазини мережі «Антошка», у них акція почнеться вже 1 червня. «Будинок Іграшок», «Планета Іграшок», «Міккі», «Епіцентр» приєднаються до неї з 06.06.2018.

«Королівська академія» (італ. Regal Academy) - мультсеріал від компанії Rainbow S.r.l., що створила «Клуб Вінкс». Це історія про звичайну школярку Роуз, яка за дивним збігом обставин потрапила до Королівської Академії, чарівну школу для нащадків героїв з казок. Тут вчаться спадкоємці Білосніжки, Рапунцель і інших казкових персонажів. Як виявилося, насправді Роуз – не проста дівчинка, а внучка тієї самої Попелюшки.

знижки на ляльки від Regal AcademyЗа захоплюючим сюжетом мультсеріалу з задоволенням стежать діти і підлітки усього світу. Тому ляльки-героїні стали улюбленицями дівчаток. В асортимент Regal Academy входять ляльки, які уособлюють головних і другорядних героїв, а також аксесуари і цілі тематичні ігрові набори.

Ляльки Regal Academy – відмінні дитячі подарунки. Батьки цінують їх за красу, рухливі кінцівки, чудові костюми і високу якість.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас