Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вечірка для друзів: Кураж Базар "Friends" edition

Вечірка для друзів: Кураж Базар "Friends" edition

21-22 липня пройде унікальний і перший в своєму роді Кураж Базар Friends Edition – благодійна барахолка з концертами, розвагами для всіх, великою інклюзивної дитячої зоною і ресторанним фуд-кортом. Все, що відбувається, присвячено легендарному серіалу "Friends". Ми розповімо, чим зайнятися на заході, які розваги шукати і як, радіючи, допомогти дітям.

Кураж Базар "Friends" edition – єдиний захід, на якому можна переміститися прямо з метро "Лісова" в квартиру Моніки. Пройти через фіолетові двері з впізнаваною рамкою і зануритися в світ Friends. Кікер всюди, Квіза для найбільш знаючих, показ серіалу цілий день, величезний "Твістер", гральні автомати, куточок з настільними іграми, уроки покеру, акторської майстерності, самооборони і французької мови, швидкі весілля в стилі Вегаса, рекорд на безперервне кидання м'яча, фотозона з індичкою, реслінгом і самими пізнаваними кадрами з фільму.

На барахолці 360 продавців нового і старого представлять речі на будь-який смак: стікери, комікси, блокноти вашої мрії, модні наряди молодих брендів і речі, які були в носінні, але просять нового життя. Товари для дітей, дощовики, авоськи будь-якого кольору: від Тіффані до графітового, книжки і все, що могло б стати в нагоді шопоголіку.

На сцені друзів збирають популярні артисти. Хедлайнером стане група Агонь – під їхні пісні неможливо стояти на місці. Всіх забирає атмосфера світла і любові. Також на головній сцені виступить кавер-бенд Fontaliza, королі вечірок і "Голосу країни" Nude Voices, українська група, чиї пісні потрапляють в рекомендації Apple Music – Disappeared Completely, романтичний трубач з Колорадо Noah Fulton Beale, витончена The Jerry Heil c каверами на пісні з серіалу "Friends" та авторськими композиціями, Natasha Yoshimoto, що полюбилася публіці Кураж Базару, джазова принцеса #накураже Аніта Авакян, талановиті музиканти з Imaginarium, BARABANOVA, Sonya Kay і The Oscar Wild.

На френд-Dj-Place крутять платівки і не тільки діджеї-резиденти Кураж Базару Vinegreta, Zhenya Sugak, Slava Bondar, Anta, Pantileev, друзі Гудкова, Саша Тумко, а заходи зустрічаємо за традицією під sunset deep house party від Timo.

У інклюзивній дитячій зоні на юних гостей чекають аквагрим, аніматори, пройдуть майстер-класи з приготування піци, робототехніки, миловаріння, розпису вітражів і кераміки, а також уроки від Національної поліції України, пісочна терапія, малювання кольоровим піском, заняття футболом, інтенсиви для дітей з інвалідністю, наукові майстер-класи, атракціони, дитячий флешмоб і танцювальні майстер-класи, запуск літачків. Для підлітків уроки акторської майстерності, зйомка дитячих репортажів, конструктори і настільні ігри. На найменших чекають дві сповивальних, бебісітери, оренда колясок, батути, лабіринт, гойдалки, пісочниця, резиночки, фітболи, великий «Твістер» і дитячий G.bar.

На ресторанному фуд-корті більше 40 закладів, і кожен готується підтримати тематику Нью-Йорка. В наявності, зрозуміло, улюблена їжа "Друзів": класичний чізкейк, американська піца, трайфл, лазанья, сендвічі та навіть Унагі-бар. Увечері організуємо звану вечерю з індичкою і вином, як в День Подяки, за переглядом серіалу.

У барах приготують нові коктейлі, присвячені серіальній тематиці, і розваги: конкурси, настільні ігри, Just dance і Барбер-шоп.

Важливо не забувати, що ключовий елемент Кураж Базару – благодійність. Всі веселощі проводяться в ім'я добра. 21-22 липня планують зібрати 250 000 грн на ремонт палат і заміну дверей в дитячому відділенні Національного інституту нейрохірургії ім. Ромоданова.

Якщо ви любите їжу так само, як Джоуї, вмієте танцювати, як Чендлер, розбираєтеся в нарядах, як Рейчел, і співаєте, як Фібі – приходьте в нашу версію Центрального парку, закочуйте пікніки на траві і веселіться до самої ночі.

Зустрінемося 21-22 липня на Кураж Базар Friends Edition.

Коли: 21 липня, 11:00 - 1:00
             22 липня, 11:00 - 23:00

Скільки: 100 грн (30 грн з них йдуть на благодійність)

Де: Арт-завод «Платформа»

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас