Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Відкриття оновленного магазину розвиваючих іграшок «Clevertoys»

Відкриття оновленного магазину розвиваючих іграшок «Clevertoys»

Щасливе і радісне дитинство – не тільки люблячі і дбайливі батьки, правильне, багате вітамінами харчування, уважні бабусі і дідусі. Щасливе дитинство дуже сильно залежить від красивих, пізнавальних, безпечних іграшок.

На жаль, багато хто недооцінює роль іграшок. Діти у таких батьків розважаються одноманітними кубиками. Недивно, що потім діти не цікавляться навчанням.
Дитина, яка з малих років знайомиться з алфавітом за допомогою дошок для малювання, красивих і яскравих кубиків та інших правильно підібраних матеріалів, надалі легко і швидко навчається. Діти, які пізнають світ у компанії різноманітних конструкторів і ігрових наборів, приладдя для ліплення, пізніше відрізняються добре розвиненою уявою і фантазією.

Такій дитині не буде проблемою навчання. Іграшка або розвиваючий набір повинні бути не тільки красиві й зручні. Діти пізнають багато речей саме завдяки іграшкам. Майбутні архітектори й інженери пробують свої сили на своїх перших мостах і будівлях завдяки конструкторам. Майбутній чемпіон Формули 1 зробить перший заїзд на іграшковій, але для нього абсолютно реальній машині.

Думаю, ви вже трохи переосмислили свій погляд на іграшки. Тоді варто обов´язково згадати про один дуже важливий нюанс, пов´язаний з іграшками. Окрім краси і зручності, будь-яка іграшка повинна бути безпечною. Кожен хороший батько винен уважно перевірити і оглянути будь-яку покупку. Неякісна іграшка – це загроза в першу чергу здоров’ю дитини через неякісну збірку та екологічно небезпечний склад матеріалів. Не економте на дитячих іграшках. Копійчана економія може призвести до небажаних наслідків.

Наш інтернет магазин пропонує виключно високоякісну продукцію. Наш широкий асортимент різноманітних іграшок і товарів для дітей дозволить вам виховати і виростити справжнього вундеркінда. Від вибору іграшок і розвиваючих наборів засвітяться очі навіть у дорослого.

У нас ви завжди зможете купити: двосторонні дошки для малювання, дерев´яні розвиваючі іграшки BINO, I´m Toy, рухомі конструктори ZOOB, магнітні конструктори SUPERMAG, ігрові будиночки Bruno Bear, набори для творчості CHAMPION, Ранок, Уника, приладдя для ліплення і малювання FILA, книги і багато іншого. З нашими іграшками вашим красивим і розумним дітям буде завжди цікаво і весело.
Купувати у нас приємно завдяки низьким цінам, високоякісній продукції й уважному обслуговуванню.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас