Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Товсті діти - плід поганого виховання

Самоконтроль, до якого строгі батьки привчають дітей з ранніх років життя, є основою правильного харчування і надійною профілактикою зайвої ваги, прийшли до висновку дослідники з Університету Вісконсіна.

Фотоконкурс «Маленькі Замазури» - накрутки голосів

Виявляється, що поточні лідери нашого конкурсу не дуже чесно поводяться стосовно інших учасників. Було зафіксовано факти накруток, в зв'язку з цим, кількість голосів буде зменшено. А у випадку повторного факту такої поведінки - правопорушників буде дискваліфіковано без права поновлення участі в конкурсі.

Понад 4 тисячі дітей усиновлено через портал «Сирітству - ні!»

Більш як 4 тисяч дітей-сиріт усиновлено завдяки Всеукраїнському порталу національного усиновлення «Сирітству - ні!» (www.sirotstvy.net). Як повідомили у прес-службі Добродійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», за 2 роки 8 місяців портал «став містком для 4000 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки, в повноцінну сім`ю, до мами і тата».

Чим краще харчується дитина, тим вищий її інтелект

Діти, що мали здорове харчування в ранньому віці, мають більш високі показники IQ, а ті, кого годували фастфудом, частіше демонструють знижений інтелект, вважають вчені з Університету Аделаїди (Австралія).

Хочеш виростити відмінника - готуй малюкові окуляри

Вчені США в черговий раз довели, що від надмірних навантажень у дітей дійсно може погіршитися зір. Адже у малюків можливий розвиток такого стану, як, наприклад, спазм акомодації або помилкова короткозорість. Така проблема викликана порушеннями в роботі очного м'язу. В результаті людина втрачає здатність бачити чітко по-різному віддалені предмети.

Вчені: народжувати у зрілому віці корисно

Раніше було доведено, що жінки, які стали матерями в ранньому віці, рідше страждають від ускладнень під час пологів. Тепер вчені виявили свої переваги пізньої вагітності. Нові дослідження довели, що жінки, які народили в пізньому віці, тобто від 35 і далі, мають менший ризик для розвитку раку матки.

Німецькі лікарі вирішили подивитися на пологи по-новому

Ніхто не пам’ятає, що відчував у момент народження, тож лікарі вже багато років намагаються дізнатися якомога більше про той момент, коли дитина з’являється на світ.

У Донецьку пройде чемпіонат з футболу серед дітей, позбавлених батьківської опіки

У Донецьку на центральному стадіоні «Шахтар» 27 липня відбудеться фінал українського чемпіонату з футболу «Єдність заради миру» серед дітей, позбавлених батьківської турботи.

Українських школярів зобов´яжуть пити молоко

В уряді вирішили зробити молоко невід'ємною частиною раціону школярів. Над цим питанням працює Міністерство аграрної політики і продовольства України.

Увага!! На порталі Мама-Тато стартує фотоконкурс «Маленькі Замазури»

Влітку, у вашої малечі завжди багато справ: будівництво нових домівок з піску, пошук скарбів серед грядок помідорів, налагодження роботи круїзних паперових корабликів в сусідній калюжі... Портал «Мама-Тато» та дитячий порошок "Galinka" запрошують вас взяти участь у фотоконкурсі «Маленькі замазури».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас