Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

“Кесарята” вдвічі більше схильні до розвитку ожиріння

Американські дієтологи виявили, що діти після кесаревого розтину вдвічі більше схильні до ризику розвитку ожиріння. Дане дослідження було проведено групою вчених з дитячої лікарні Бостона під керівництвом Сюзани Ха.

Професія батьків впливає на дітей

Деякі професії майбутніх батьків пов'язали з підвищеним ризиком вроджених вад розвитку у дітей. Дослідження провела міжнародна група фахівців із США та Нідерландів під керівництвом Ендрю Олшена (Andrew Olshan) з американського Університету Північної Кароліни. Звіт про їхню роботу опублікований в журналі Occupational and Environmental Medicine.

Спокій батьків допомагає вилікувати дитину

Щоб позбавити дитину від хворобливих відчуттів, батькам не потрібно звертатися до анальгетиків. За словами фахівців Квінслендського технологічного університету в особі Кендіс Лупстра, вони самі в змозі зняти біль.

Україна: нас залишилося 45 млн

Населення України скоротилося до 45 млн. Щоб зупинити падіння чисельності населення країни, українкам потрібно народжувати по 3-4 дитини. Про це розповіла Валентина Коломейчук, замдиректора департаменту охорони материнства, дитинства та санаторного забезпечення МОЗ України.

Склад дитячих сумішей стривожив ВООЗ

На засіданні, яке пройшло 4 липня 2012 р в Римі, ООН та ВООЗ встановили нові стандарти безпеки і якості харчових продуктів. Так, експерти переглянули гранично допустимий вміст меламіну в молочних сумішах для немовлят.

Фотографуватися з екзотичними тваринами на пляжі - небезпечно

Асоціація туроператорів Криму і Севастополя (АТКіС) закликає відпочивальників бойкотувати пляжних фотографів, які пропонують зробити знімки з екзотичними тваринами. Про це повідомляє Курортно-інформаційний центр Криму.

Дохла риба не псує море, - СЕС

Незважаючи на мор бичка, який зараз відбувається на Азовському узбережжі, пляжі в Донецькій області відкриті і придатні для купання. Про це заявили в санстанціях Новоазовського і Першотравневого районів. Загибель риби не вплинула на якість морської води: бактеріологічні, хімічні показники та аналіз на холерний вібріон відповідають нормам, відзначають в СЕС.

Працюючі вагітні шкодять своїй дитині

Вчені з Університетського медичного центру Роттердама провели дослідження щодо залежності часу роботи вагітних жінок та станом здоров'я їхніх дітей. Вони прийшли до висновку, що робота вагітних понад 25 годин на тиждень провокує дефіцит маси тіла новонароджених.

Увага! Смертоносні кавуни на українських ринках!

По всій Україні розпочалася масова торгівля кавунами, і забувши про всі закони природи, споживачі накинулися на солодку ягоду. А даремно.

Ранні кавуни: варто купувати, чи ні?

На ринках уже з’явилися перші кавуни та дині і дехто охоче купує їх. Проте медики запевняють – ранні баштанні можуть бути вкрай шкідливими для здоров’я.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас