Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Міккі Маус навчить здоровому харчуванню

Американський концерн Walt Disney ініціював проведення в США акції під назвою «перевірено Міккі Маусом». Компанія має намір розміщувати наклейки із зображенням відомого мишеняти на корисних продуктах харчування і напоях.

Найпопулярніші і найрідкісніші імена українських дітей

У першому півріччі при реєстрації новонароджених дітей були популярними близько 60 імен. Найпопулярнішими з них до кінця першого півріччя виявилися імена Максим та Анастасія. Найчастіше новонароджених хлопчиків називали Максимами, а дівчаток - Настями. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства юстиції.

Здоровое развитие маленьких чемпионов!

Каждый ребенок уже от рождения – настоящий чемпион. Понимая это и поддерживая начинания малышей, в начале этого года ТМ Pampers объявила о намерении передать спортивное оборудование и инвентарь в пять домов ребенка Украины в рамках сотрудничества с Международным олимпийским комитетом. Дома ребенка в Запорожье, Львове, Херсоне, Прилуках и Ворзеле уже получили спортивное оборудование. Теперь малыши, лишенные поддержки самых близких людей, смогут развивать свои спортивные таланты!

В Україні виросло покоління "матусиних і татусевих синків"

На сьогоднішній день найбільшим авторитетом для українців залишаються батьки і родина. Про це йдеться в дослідженні думки українців за оцінкою взаємин батьків і дітей, проведеному компанією Research & Branding Group.

Пост-релиз: V отчетный концерт студии танца «Волошка»

«Одна со всеми» и «7.40», «Куклы» и «Полька»: маленькие истории из жизни звучали на концерте студии танца «Волошка»

На днях в Киеве состоялся V отчетный концерт студии танца «Волошка», который подарил незабываемые впечатления всем присутствующим.

Українські "Дитячі" сосиски нашпиговані отрутою, а халва - канцерогенами

У продуктах харчування, які часто вважаються дитячими, експерти "Укрметртестстандарту" знайшли речовини, які можуть зіпсувати здоров'я не те що дітям, а й дорослим. Так, перевірки чотирьох видів варених сосисок "Дитячі" показали, що жоден зразок не відповідає встановленим вимогам з утримання вологи і мікробіологічних показників.

Батькам не цікаві власні діти

За даними соцопитування, більшість батьків, навіть тих, які виховують дітей в повних сім'ях, приділяють їм дуже мало уваги. У будні дні в середньому батьки проводять зі своїми дітьми не більше години, у вихідні - максимум 3 години.

Дітям до 16 заборонили нічні розваги

У Верховній Раді України прийняли проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України». Відповідно до закону, дітям у віці до 16 років не можна перебувати в розважальних установах та закладах громадського харчування з двадцяти двох до шести годин без батьків.

Влаштованість особистого життя впливає на фігуру

Зайва вага свідчить не тільки про непродуманий раціон і відсутність фізичних вправ. Як з'ясували американські медики, надлишкові кіло можуть служити показником влаштованості особистому житті. Вже не вперше висловлюється думка, що шлюб не найкращим чином відображається на жіночій фігурі, і нові дослідження підтвердили цю теорію.

Всеукраїнський фольклорний дитячий фестиваль «Орелі»

Концепция:

IV Всеукраинский детский фольклорный фестиваль «Орели» является уникальным мероприятием в культурно-воспитательном пространстве Украины, сочетающий в себе художественные, оздоровительные, музыкальные, экологические, образовательные, выставочные и другие культурно-развлекательные и культурно-просветительские программы.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас