Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Тест ДНК можна зробити до народження дитини

Американські вчені винайшли нову методику, яка дозволяє визначити батьківство майбутньої дитини в перші три місяці вагітності. Медики за допомогою нових технологій зможуть визначити молекули ДНК ембріона в крові майбутньої матері та ізолювати її для вивчення.

В Україні критична ситуація з дитячим одягом

Ситуацію з дитячими речами в Україну можна назвати критичною. Більше половини товарів - неякісні.

Киянам заборонили хворіти на Євро-2012

Столичні медики активно готуються до футбольного чемпіонату. Олександрівська лікарня, міська лікарня № 17, клініка «Борис» і лікарня «Феофанія» обслуговуватимуть футбольних фанів, а киян просять не хворіти. Лікарі попереджають, що на всіх не вистачить рук.

Що робить жінок щасливими?

Що робить дівчат щасливими? За даними експертів, зовсім не романтичний вечір з коханою людиною, не шопінг, не діаманти і не шоколадний десерт. Нічого так не підвищує дівчатам настрій, як сонячний день і можливість розслабитися на пляжі.

Ембріони можуть самі виправляти генетичні аномалії

Вільям Кернс, професор Європейської асоціації ембріології та репродукції людини, впевнений, що ембріони людини з різними генетичними дефектами можуть самостійно виправляти помилки у своєму ДНК, тим самим, сприяючи виробленню нормальних клітин і мінімізації життєдіяльності тих клітин, у яких зафіксовано неправильне число хромосом.

II Выставочный фестиваль для будущих родителей «Я буду Мамой!»

16-18 мая 2012 года в Киеве состоится II Выставочный фестиваль для будущих родителей «Я буду Мамой!».

Место проведения: выставочный центр «КиевЭкспоПлаза», павильон №3
Адрес: Киев, ул. Салютная, 2-Б (метро «Нивки»)

Вход свободный!

Материнство змінює функції мозку

Материнство настільки серйозно впливає на організм жінки, що навіть частково змінює деякі функції її мозку. Про це свідчать дані останнього дослідження, проведеного ізраїльськими вченими.

Батьки хочуть зробити своїх дітей зірками

Британські батьки стали приділяти більше часу творчому розвитку дітей. Вже у віці 4-5 років вони відправляють своїх дітей на курси акторської майстерності, образотворчого мистецтва та в музичні школи. Раніше діти починали таке навчання у віці 10-12 років.

«Будь на шаг впереди!» Участники Всеукраинской олимпиады по робототехнике готовятся привезти WRO в Киев

28 апреля 2012 года в киевском Дворце Спорта состоится настоящий праздник юных конструкторов и архитекторов – Всеукраинский фестиваль робототехники «Robotica 2012»! Главным событием фестиваля станет уникальное по своей значимости событие – IV Всеукраинская олимпиада по робототехнике. В этом году в ней принимают участие около 100 украинских команд (дети в возрасте от 9 до16 лет), которые будут соревноваться за право представлять Украину на Всемирной олимпиаде по робототехнике (WRO), которая будет проходить в ноябре этого года в Малайзии.

II Выставка-форум «Иммунитет. Инновационные методы оздоровления»

16-18 мая 2012 года в Киеве состоится II Выставка-форум «Иммунитет. Инновационные методы оздоровления».

Место проведения: выставочный центр «КиевЭкспоПлаза», павильон №3
Адрес: Киев, ул. Салютная, 2-Б (метро «Нивки»)

Мероприятие официально зарегистрировано Министерством охраны здоровья Украины

Вход свободный!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас