Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

25 тисяч українських дітей чекають на здійснення мрій

За два місяці роботи соціальна ініціатива Circle of Toys зібрала 25 000 заявок на іграшки від родин, що потребують підтримки. Допомогти їм може кожен.

У вас може бути епілепсія, але це не вирок

12 лютого Всесвітній день обізнаності про епілепсію. Більше 130 країн світу об’єднуються в цей день, щоб розповісти про одну з найпоширеніших хвороб у світі.

Благодійні концерти «НаШапку» у лютому

У лютому відбудеться серія благодійних концертів «НаШапку», що традиційно проходять щочетверга:

8.02 – Оля Цибульська
15.02 – акустичний концерт Юрія Здоренко
22.02 – The Impresssions Jazz Quintet
29.02 – 12 років Горовому. Іменинник + друзі

Дотик до дитячих мрій: АЛЛО передає 1000 планшетів для дітей

Маркетплейс АЛЛО закумулював близько 4 мільйонів гривень під час благодійної акції «Дотик до дитячих мрій» та придбав 1000 планшетів для дітей, що постраждали від війни. З 6 грудня 2023 р. до 15 січня 2024 р. компанія спрямовувала 10% з продажу у мобільному застосунку товарів для дітей на закупівлю технічних подарунків для підопічних благодійного фонду «Голоси дітей».

Readberry як новий бук-тренд

Ера Тік-Току, блогерства та медійності за помахом чарівної палички конверсії навчила нас нової мудрості: усе, що ти бачиш довкола, можна перетворити на тренд. А тренд конвертувати у популярність, охоплення та репутації. І вже на цих трьох китах сміливо можна будувати масштабні проєкти чи реалізовувати амбітні стратегії просування бренду.

У Києві відкрилося Місце Сили: безкоштовний простір для підтримки дітей та підлітків, які постраждали від війни

Благодійний фонд “Клуб Добродіїв” відкрив у Києві "Місце сили" — безкоштовний простір для підтримки, відновлення та розвитку стійкості підлітків, які постраждали від війни. Перші заняття розпочалися вже у перший день зимових канікул – 25 грудня.

Доставка казки до вашого міста: АЛЛО запрошує у простір подарунків на святкових ярмарках у 18 містах

Святковий настрій, подарунки, ще й бонуси на покупки – все в одному місці, адже Україною їде різдвяний тур «Доставка казки до вашого міста» Нової пошти. Від Полтави і до Чернівців – у 18 містах України тисячі дітей візьмуть участь в інтерактивних виставах. Маркетплейс АЛЛО став партнером чарівних подій та нараховує гостям 500 АЛЛО Грошей на купівлю подарунків до свят.

У 2023 році продажі товарів для дітей в АЛЛО зросли вдвічі, а конструкторів – у 4 рази

Попри війну та еміграцію, 2023 рік став в Україні роком зростання попиту на товари для дітей. Національний маркетплейс АЛЛО проаналізував динаміку категорії «Товари для дітей» та з'ясував, які саме подарунки купують українці для малечі та яким брендам віддають перевагу.

Благодійні наліпки допоможуть побудувати перший в Україні Дім Рональда МакДональда

Дитячі спогади про зимові свята — найтепліші. Малеча, що перебуває в лікарні, мріє про свято в колі сім’ї. Бути поруч із родиною важкохворі діти зможуть у Домі Рональда МакДональда. Його збудують на території найбільшої національної дитячої лікарні України. Тут сім’ї з усіх куточків України зможуть мешкати стільки, скільки буде потрібно, безкоштовно для них.

Різдво для всієї родини на святі “Легенда Городинича” у ТЦ Gorodok Gallery

23 грудня у ТЦ Gorodok Gallery пройде велике різдвяне свято з вільним входом з розвагами та подарунками для дорослих і дітей. Зіркова гостя дня – Олена Тополя (Alyosha). Святкування почнеться о 13.00 і продовжиться до 16.00

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас