Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Стартував проєкт, завдяки якому українські діти зможуть безкоштовно отримувати іграшки

Здійснити чиюсь заповітну мрію може бути набагато простіше, ніж здається. Можливо, вона лежить у коробці в шафі чи припадає пилом на вашому горищі – серед іграшок, якими вже ніхто не грається.

Серія вебінарів “Як говорити з дітьми про війну та мир”. Методичні рекомендації та література для читання

Оголошено імена експертів та дати вебінарів для батьків та вчителів у межах проєкту “Живі письменники. Як говорити з дітьми про війну та мир”.

Харчишин БУДУЄ: Валерій Харчишин запустив соціальний YouTube-проєкт про відбудову цивільного житла

Лідер гурту «Друга Ріка» та гендиректор ГО «УААСП» Валерій Харчишин запустив власний YouTube-канал «Харчишин БУДУЄ», мета якого соціальна – розповісти, як потрібно вчиняти, якщо ваше житло зруйновано внаслідок бойових дій та на власному досвіді продемонструвати, що не варто складати руки, та як побудувати нове житло, маючи мінімальний бюджет. А також привернути увагу до благодійного фонду Natalia Kovalenko Foundation, який опікується відбудовою цивільного житла, зруйнованого під час російсько-української війни, запустивши збір коштів на потреби постраждалих.

Як це було: у Києві пройшов івент для вагітних у межах Маминої Академії

Нещодавно у Києві під егідою бренду МА пройшов четвертий просвітницький івент для майбутніх мам, у межах якого провідні лікарі клінік Isida, Into-Sana та Medikom поділилися актуальною та цінною інформацією.

Інститут миру та порозуміння проведе вебінар для підлітків: “Долаємо стрес та підвищуємо стресостійкість”!

31 жовтня відбудеться онлайн-вебінар для підлітків від Інституту миру та порозуміння в рамках проєкту “Мирна школа”, на якому розповідатимуть, як стрес впливає на наше самопочуття та здоров'я, а також як протистояти відчуттю неспроможності впоратися з проблемою.

Vivat та UAnimals проведуть читання дитячої книжки про врятованих тварин

Під час заходу охочі зможуть не лише послухати авторів книжки, а й узяти в сім'ю врятованого цуцика

Формування гармонійного та безпечного середовища у шкільній громаді: «Мирна школа» відбирає ЗЗСО для впровадження Моделі

Проєкт «Мирна школа», що був успішно впроваджений у 10 закладах як освітній експеримент всеукраїнського рівня, оголошує open call на участь для закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО). За допомогою розробленої в межах проєкту Моделі освітні заклади зможуть сформувати гармонійне та безпечне середовище, а також підвищити ефективність навчання серед педагогів та учнів.

Роботи та 3D-Світи: занурення в майбутнє з новими курсами Smart J!

Піднімаючи завісу над новим сезоном, Smart J радує своїх маленьких учасників безліччю можливостей. Цього року проєкт презентує свіжі IT-курси, які обіцяють бути як захопливими, так і пізнавальними.

Ілюстраторів закликають підтримати 5 локальних музеїв: конкурс ескізів на створення благодійного мерчу

Благодійний фонд «МХП — Громаді» оголосив конкурс для всіх охочих художників на створення 5 ескізів, які стануть принтами на благодійному мерчі. Футболки, світшоти, шкарпетки, хустинки тощо будуть створені в колаборації з українськими брендами. Частина коштів з продажу кожного виробу піде на підтримку п’яти унікальних сільських музеїв, які потребують фінансування.

«Хлопці не плачуть» і «Ти ж дівчинка!»: Новий серіал про небезпеки гендерних стереотипів на Дія.Освіта

Чверть української молоді вважає, що вплив гендерних стереотипів посилився під час війни — такі дані дослідження ГО «Інсайт». Для того щоб показати, що не так з гендерними стереотипами та чому їм не місце в житті сучасної молоді, Клуб Добродіїв у співпраці з Plan International створив новий освітній серіал для підлітків — «Базові знання про гендер».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас