Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Роботи та 3D-Світи: занурення в майбутнє з новими курсами Smart J!

Піднімаючи завісу над новим сезоном, Smart J радує своїх маленьких учасників безліччю можливостей. Цього року проєкт презентує свіжі IT-курси, які обіцяють бути як захопливими, так і пізнавальними.

Ілюстраторів закликають підтримати 5 локальних музеїв: конкурс ескізів на створення благодійного мерчу

Благодійний фонд «МХП — Громаді» оголосив конкурс для всіх охочих художників на створення 5 ескізів, які стануть принтами на благодійному мерчі. Футболки, світшоти, шкарпетки, хустинки тощо будуть створені в колаборації з українськими брендами. Частина коштів з продажу кожного виробу піде на підтримку п’яти унікальних сільських музеїв, які потребують фінансування.

«Хлопці не плачуть» і «Ти ж дівчинка!»: Новий серіал про небезпеки гендерних стереотипів на Дія.Освіта

Чверть української молоді вважає, що вплив гендерних стереотипів посилився під час війни — такі дані дослідження ГО «Інсайт». Для того щоб показати, що не так з гендерними стереотипами та чому їм не місце в житті сучасної молоді, Клуб Добродіїв у співпраці з Plan International створив новий освітній серіал для підлітків — «Базові знання про гендер».

Учні потребують мирного безпечного середовища у школі. Як його створити? «Мирна школа» презентує проєкт

28 вересня о 17:00 відбудеться відкрита онлайн-презентація проєкту «Мирна школа», що був успішно впроваджений у 10 закладах як освітній експеримент всеукраїнського рівня.

Як налагодити комфортну та безпечну атмосферу у класі? Вебінар для вчителів від проєкту «Мирна школа»

Сьогодні, 21 вересня о 17:00 відбудеться відкритий онлайн-вебінар, який буде корисним вчителям та іншим спеціалістам, які працюють з дітьми, на тему «Створення вчителем на уроці зцілюючого освітнього середовища». Під час заходу спікерка Надія Лунченко, завідувачка лабораторії прикладної психології освіти УНМЦ, кандидатка психологічних наук, поділиться власним досвідом і результатами досліджень щодо того як налагодити комфортну та безпечну атмосферу у класі.

“Епіцентр” відбудував зруйновану школу фонду “Реал Мадрид” в Ірпені

Мережа торговельних центрів “Епіцентр” спільно з громадською організацією “Епіцентр дітям” відновили школу фонду “Реал Мадрид” в Ірпінському ліцеї №3, який був зруйнований внаслідок бойових дій.

Свій 20-річний ювілей ТЦ Gorodok Gallery присвятить допомозі військовому шпиталю

16 вересня київський ТЦ Gorodok Gallery відмічає свій двадцятий День народження концертом Світлани Тарабарової та безліччю розваг для гостей з благодійними цілями та вільним входом

Лише 33% дітей відвідують спортивні секції під час війни, – дослідження

Про це свідчать результати першого в Україні комплексного дослідження "Рівень залученості дітей та молоді до рухової й фізичної активності та вплив спорту на фізичне і ментальне здоров’я". Його підготував «Державний інститут сімейної та молодіжної політики» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, «Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та благодійного фонду Катерини Білоруської.

#Oddee вивчатиме історію України і запрошує всіх приєднатись

Розуміючи минуле, ми розуміємо, те, що відбувається зараз, та людей навколо. Це особливо потрібно працівникам сфери маркетингу та креативу, щоб не було фейлів і крінжу. Саме тому, українська креативна агенція #Oddee започаткувала безплатні відкриті онлайн-лекції з історії України, на які запрошує всіх охочих.

Майже як до війни: продажі шкільних товарів в Епіцентрі зросли на 62%

У топ найпопулярніших серед покупців шкільних товарів увійшли рюкзаки, зошити, щоденники, пенали, ручки та кольорові олівці.

У цьому році сезон шкільного ярмарку в мережі торговельних центрів Епіцентр стартував з перших днів серпня. Як зазначають в компанії, батьки заздалегідь знали, що навчання проходитиме в офлайн-форматі та розпочнеться 1 вересня. Тож намагалися підготуватися до школи заздалегідь, купуючи зошити, щоденники, пенали, ручки, кольорові олівці та інші важливі дрібнички для навчання.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас