Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новини

Понад 408 тис. дітей вивчають іноземні мови за допомогою застосунку Antura and the Letters

З початку повномасштабного вторгнення мобільний застосунок Antura and the Letters став у пригоді українським дітям, які були вимушені покинути свої домівки. Ця освітня гра сприяє вивченню іноземних мов, швидшій соціалізації та інтеграції в суспільстві. І на сьогодні вона допомогла понад 408 тис. дітей опанувати початковий рівень іноземної мови.

Вкрадені митці. Проєкт “Українологія” розповів про українських художників, яких привласнила росія

Українологія – це проект для молоді, покликаний розвінчувати міфи російської пропаганди, які вона творила століттями, надавши підліткам базу перевірених фактів про Україну.

Рєпін, Айвазовський, Малевич – усі вони були українцями, яких надихала українська природа та культура. Але росія свідомо зробила їх “своїми”, приписуючи їхні роботи до надбань своєї країни.

Вишиванки, портфелі, щоденники: топові товари та вартість шкільного кошика-2023

Напередодні нового навчального року найбільший український онлайн-ритейлер Rozetka поділився інформацією про найпопулярніші товари для школи. Станом на серпень 2023 року найбільший попит у цій категорії має одяг (зокрема, вишиванки), а також шкільне приладдя.

alyona alyona, Олександр Педан, Андрій Шимановський та інші українці розповіли, що для них незалежність

Своїми думками вони поділилися для діджитального проекту «Українологія»

Українська незалежність – це могили з синьо-жовтими стягами, зруйновані ракетами домівки, вдови та сироти. Але одночасно це – можливість бути вільними: у поглядах, словах, віросповіданні, на своїй землі. Кожен українець вкладає власні сенси в цей день. Але однаково для всіх День Незалежності – і велике свято, і день трауру, оскільки ціна, яку платить країна, неймовірно висока.

Світлана Ройз з ГО «Смарт освіта» створили гру для дітей «Невидимі дари: знаходь свою силу»

22 серпня дитяча психологиня Світлана Ройз спільно з ГО «Смарт освіта» анонсували запуск нової гри «Невидимі дари: знаходь свою силу» . Творці гри наголошують, що вона спрямовує до рефлексій, самопізнання та емоційного зцілення.

На свято Яблучного Спасу у ТЦ Gorodok Gallery пройде Український Ярмарок

19 серпня Яблучний Спас та день Пасічника України у ТЦ Gorodok Gallery відсвяткують Українським Ярмарком з повним зануренням до української автентичної культури і розвагами для всієї родини. Всі події на святі – безкоштовні.

Як підтримати дітей з родин військовослужбовців? Вебінар

10 серпня о 17:00 відбудеться відкритий онлайн-вебінар для викладачів і вихователів «Діти з родин військовослужбовців: як ми можемо їх підтримати?». Захід модеруватиме Альона Копіна, медіаторка, психологиня-практик, тренерка проєкту «Мирна школа» та мати військовослужбовця. Вебінар буде корисним педагогам і соціальним працівникам.

Олександр Педан і Василь Байдак поїдуть з “НеЛекціями” про мінну безпеку та здоров’я до молоді на схід та південь України

Україна є однією з найбільш замінованих країн світу, і на її розмінування знадобляться роки. Підлітки пізнають світ і дорослішають, отримуючи новий досвід та враження, проте інколи це пов’язано з ризикованою поведінкою. Тому вони повинні знати правила поведінки на територіях, де можуть бути вибухонебезпечні предмети.

Продажі ляльок Barbie в Епіцентрі зросли в 1,5 рази

Прем’єра художнього фільму Barbie в Україні призвела до суттєвого збільшення попиту на товари всесвітньо відомого бренду дитячих ляльок.

За аналітичними даними мережі Епіцентр, продажі торгової марки Barbie в торговельних центрах компанії збільшилися на 52% і продовжують зростати.

У Косово співають на підтримку України: дитячий хор записав патріотичний концерт для маленьких українців

Дитячий хор «Окаріна» з Косово підготував концерт для усіх маленьких українців. Його репертуар складається з косоварських пісень, на створення яких авторів надихнули українські фольклорні мотиви. Також у концерті присутня одна композиція англійською мовою, яка була написана на підтримку українських дітей та для засвідчення єдності з усіма українцями. Музичне відео концерту з залученням балетної хореографії відзняте у фортеці Прізрен.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас