МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: юрист Вікторія

дякуючі юрист Вікторія
Олеся Петрівна, Львів. Я хочу змінити прізвище доньки, її всиновил вітчим, а тепер коли я з ним розлучилась, у дитини неблагозвучне прізвище з дитини глузують, як бути?

Зверніться до суду, відповідно до ч. 3 ст. 148 СК України, у разі зміни прізвища одного з батьків прізвище дитини може бути змінене за згодою обох батьків та за згодою дитини, яка досягла семи років. Відповідно до ч. 4 цієї статті, за заявою батьків або одного з них, якщо другий помер, оголошений померлим, визнаний недієздатним або безвісно відсутнім, дитині, яка не досягла чотирнадцяти років та якій при реєстрації народження присвоєне прізвище одного з батьків, може бути змінено прізвище на прізвище другого з батьків, а відповідно до ч. 5 цієї статті, - у разі заперечення одним із батьків щодо зміни прізвища дитини спір між ними щодо такої зміни може вирішуватися органом опіки та піклування або судом; при вирішенні спору беруться до уваги виконання батьками своїх обов'язків щодо дитини, а також інші обставини, які засвідчують відповідність зміни прізвища інтересам дитини.
дякуючі Talana
15year GIRLS TIKTOK YWM GALLERY

WEBSITE: OPEN IN AN ANONYMOUS BROWSER (the link does not work in other browsers) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej ... zsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Чтобы быть азартным в жизни, важно развивать чувст[…]

усім привіт, якщо ви шукаєте меблі для ванної кімн[…]

зміна прізвища

15year GIRLS TIKTOK YWM GALLERY WEBSITE: OPEN I[…]

Творческое развитие ребенка играет важную роль в е[…]

Ще більше корисного та цікавого!