МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

Аватар користувача
дякуючі miki
#5427
За першими та другими пологами в мене живіт зовсім не болів, тобто перейми були, але не болісні. Живіт тільки якби "кам"янів" - матка входила в тонус. І ближче до планованої дати пологів, коли живіт кам"янів за день досить часто, то я почала засікати час. В день пологів такі перейми стали на вечір вже регулярними: через кожні 40, потім 30 хвилин. А потім проміжки часу скоротилися, але були регулярні і ми поїхали до лікарні на обстеження.

Окрім цього, при перших та других пологах в мене "стріляло" в ноги - на внутрішній поверхні стегон (лікар сказала, що може голівка дитини перетискає якийсь нерв і це дає такі відчуття.
Також за кілька днів до пологів виходить слизова пробка (багато слизу).
Аватар користувача
дякуючі Marykold
#5428
В мене перейми були відчутні. Я орієнтувалася також за часом, а ще пробувала теплу ванну - якщо пологи не сьогодні, то вони поступово стихають. А якщо скоро народиться дитинка, то посилюються.
Крім того в багатьох, як у моєї знайомої, перейми самі не почались, а просто води відійшли. Тоді вже одразу зрозуміло, що пора в лікарню.
Аватар користувача
дякуючі miki
#5429
Marykold писав:а ще пробувала теплу ванну - якщо пологи не сьогодні, то вони поступово стихають. А якщо скоро народиться дитинка, то посилюються.
мені лікар сказала, що під час вагітності ванни взагалі протипоказані, краще душ.

а в мене при перших пологах почалися перейми (кам"янів живіт) і були вони вже кожні 10 хвилин, але коли пішла в душ, то затихли до перерви в 20 хвилин, але пологи були через 4,5 години в той самий вечір.
Аватар користувача
дякуючі Marykold
#5432
Я знаю, що ванни протипоказані, але ж одна для перевірки зашкодити не може. Крім того, мені казали, що це ефективний метод визначення "ложных схваток". Правда, в мене вони були набагато слабші і періодично з"являлись ще за тиждень перед пологами.
Аватар користувача
дякуючі Сніжинка
#5492
У мене також Ñ￾хватки почалиÑ￾ÑŒ зранку з інтервалом пів години..... а до вечора інтервал Ñ￾коротивÑ￾Ñ￾ до 5 хвилин Ñ– Ñ￾ поїхала в роддом по Ñ￾иночка))))
Аватар користувача
дякуючі Marykold
#5493
Вітаю з синочком, Сніжинка!
Ростіть здоровенькі. :)
Аватар користувача
дякуючі Сніжинка
#5513
Ой, дуже-дуже дÑ￾кую!!!! Йому Ñ￾ьогодні вже 2 тижні!!!!! :rofl2:
Аватар користувача
дякуючі Натуся
#5543
Вітаю тебе, Сніжинко, з появою малюка! А для тих кого ще цікавить це питання, можу поділитсь як розрахувати по формулі дату пологів, але це підходить для тих в кого регулярний менструальний цикл(28 днів). Овуляція приходиться саме на серидину . Просто додай 280 днів. Якщо не пам ятаєш періоду овуляції, тоді використай формулу Негеле: "-3+7"( від першого дня менструації відніми три місяці та додай 7 днів) Наприкрад, місячні почались 11.06. Віднімаємо 3 місяці - получається 11 березня. Тепер додаємо 7 днів-получаєм 18 березня. Тоді і потрібно чекати пологів. Але такому розрахунку можливо довіряти лише при регулярному менструальному циклі.
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#5545
Сніжинка я вас тех вітаю з народженням малюка!

Натуся, я теж так рахувала дату пологів - і на УЗД таку ж саму ставили, але народила раніше на 38 неділі.
дякуючі tanulka
#7985
В мене взагалі "треніровочних схваток" не було. Прийшла на огляд до лікаря (як завжди), а вона каже, що відкриття на 4 см!!! Відіслали мене на КТГ, а там - перейми що через 5 хвилин. Ну і питалися як я себе почуваю.. Поламувала в мене спина, але я не звернула на це уваги так як в останні місяці вагітності це вважається нормою (поперек перегружений)... Народила через 3 години, болючі перейми почалися коли відійшли води..... Але мені повезло що вони були не довго)))) Так що це в кожної досить індивідуальний процес....:)
Аватар користувача
дякуючі Анютка
#7988
Тренувальних схваток у мене не було. Сиджу собі на компі 10год вечора, і так пісяти хочеться-біжу в туалет і вже по дорозі пісюльи течуть по нозі-ганьба, думаю собі я, добігаю до туалета і так якось дивно пісяю-дивлюсь а в унітазі крові краплинка, і тут я розумію це відійшла пробка і води. Звоню лікарю-він каже приїжай, кажу, а може ще вдома побути-вдома спокійніше, а він мені хі-хі спокійніше в лікарні. Схватки прийшли о 3-й ночі, і то я їх не впізнала-так дискомфорт невеличкий, от тільки повторюється періодично.
За другою дитиною, я вже не переймалась-думала одразу зрозумію-почалось... Аж ні. Присипляю донечку-так живіт заболів, як ото буває, що прижимаєш рукою і згинаєшся вдвічі-почала згадувати, що я їла, потім ще раз, а за 3м разом, я зрозуміла-треба засікати час.
дякуючі ВіОлА
#9221
У мене за першим разом було так: десь о другій ночі почав боліти живіт, і захотілось до туалету, але тільки звісила ноги з ліжка як потекло - відійшли води, тут вже й думати не треба, в лікарню і бистріше. А от зараз з другим, прислухаюсь кожного дня, до живота, і відчуттів (потече не потече) :hihihi:
дякуючі Kwittochka
#9615
Лично у меня в 9 утра когда встала в туалет отошли воды, на полу большая лужа...пока ждала скорую воды еще отходили... но схваток у меня не было несколько часов.
Аватар користувача
дякуючі Arnautka
#9646
Поздравляю-поздравляю ))

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!