МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

Чи хотіли б ви, щоб чоловік був присутній на ваших пологах?

Це дуже допомогло б мені
47
64%
Я краще побережу його нерви
21
29%
Не знаю
5
7%
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6370
Anpa4ino писав: коли прийшов час іти до родзалу, бо мене вже конкретно "приперло" і лікар спитав чи буде чоловік присутнім на пологах, бо треба щоб хтось допомагав(були стрімкі пологи),то чоловік сказав, що він буде і попросив бахіли, бо перевзувачки не брав. Я була шокована!
Я, думаю, что именно в такие моменты проявляется сущность человека. Его готовность отвечать за свои поступки. Мы очень часто чего-то боимся и думаем что не сможем чего-то сделать, но когда эта ситуация происходит, мы поступаем на столько "правильно", что окружащих это шокирут, да и нам самим не верится что мы сделали правильный выбор!!!
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6372
angel писав:він сам проявив ініціфтиву бути присутнім на родах.
герой! однозначно! :)
Востаннє редагувалось 13-02-2010, 20:19:09 користувачем Anpa4ino, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6373
Mirra, люди дійсно в екстримальних ситуаціях перевіряються, але майже одразу після пологів ( через 2 тижні ) мені стало плохо, то його це почало дратувати і коли мене поклали в лікарню, то в деяких моментах я відчувала, що мене кинуто на призволяще! Що поки в мені була дитина, то в мені була й якась "користь" і значимість, а потім стала зіпсованим "інкубатором" чи що?
Аватар користувача
дякуючі helgusya
#6393
Anpa4ino писав:Mirra Що поки в мені була дитина, то в мені була й якась "користь" і значимість, а потім стала зіпсованим "інкубатором" чи що?
Це справді страшно... Хіба може людина за такий короткий період так змінити ставлення до коханої людини??? Більше того - до матері власної дитини?
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6395
helgusya писав:Хіба може людина за такий короткий період так змінити ставлення до коханої людини??? Більше того - до матері власної дитини?
Я теж думала, що такого не може бути, і мене завжди дивували історії про жінок, які йшли від чоловіків із зовсім маленькими дітьми. тепер хочеться почепити на себе ярлик "Міс НАЇВНІСТЬ", виявилось, що я завше думаю про людей краще, ніж вони є насправді. Думалось, що з народженням дитини буде океан любові, радості, спільних інтересів, старання, цінування і оберігання одне одного... З появою дитини я стала слабкою, а отже "неправильною", повільною, а отже такою, що не приносить користі, а сама потребує піклування, лікування, підтримки....ну як таке не може нервувати? Видно, мені просто себе шкода, будь я на його місці, то не знаю, якби себе вела
Аватар користувача
дякуючі helgusya
#6409
Anpa4ino, ви - сильна людина і, мабуть, таки кохаєте свого чоловіка, якщо знаходите для нього виправдання!.. Терпіння Вам і удачі!
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6410
helgusya писав:мабуть, таки кохаєте свого чоловіка, якщо знаходите для нього виправдання!.. Терпіння Вам і удачі!
любов дуже зла, особливо, коли кохаєш батька своєї дитини, то доводиться знаходити йому виправдання убудь - якій ситуації, адже що б там між нами не було - для сина він дуже хороший батько, бо не кожен мужчина стільки часу і терпіння виявлятиме до дитини. Щоб в дитини не було в майбутньому якоїсь зневаги і неприємного осадку в душі пов язаних із батьком, то я й зараз кажу сину, що "татко хороший, татко нас любить, скоро татко прийде до нас вгості" і тд.

Дякую за побажання, я зараз тільки на удачу і надіюсь, бо терпіння моє півтора місяці тому остаточно лопнуло.

А вам бажаю, щоб дитинка зробила вашу сім ю міцнішою, бо так і має бути - дитина - це вагома причина любити одне одного сильніше, поважати і рахуватись із думкою близької людини, відчути на собі підтримку і піклування...
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6426
Anpa4ino писав:Mirra, люди дійсно в екстримальних ситуаціях перевіряються, але майже одразу після пологів ( через 2 тижні ) мені стало плохо, то його це почало дратувати і коли мене поклали в лікарню, то в деяких моментах я відчувала, що мене кинуто на призволяще! Що поки в мені була дитина, то в мені була й якась "користь" і значимість, а потім стала зіпсованим "інкубатором" чи що?
Если честно, то даже не знаю что сказать! Можно сослаться на стресс (просто сдали нервы) вашего мужа - сначала ожидание ребенка, потом роды и как финал ваш "недуг". Он просто растерялся; он понимал, что ему нужно поддерживать вас, а ему самому нужна была поддержка....

Я желаю чтоб у вас все наладилось! И чтоб больше не ссорились! Любви, счастья и здоровья вам и вашей семье
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6427
Mirra писав: Я желаю чтоб у вас все наладилось! И чтоб больше не ссорились! Любви, счастья и здоровья вам и вашей семье

дякую! навряд ми будемо разом, хоч я досі кохаю цю людину.
Mirra, я вже було подумала, що ви народила! Ви хоч напишіть якщо що, щоб я хоч знала хто там у вас ( хоч не буде часу, але просто напишіть хто і все - я буду щаслива). Удачі вам, бо сроки підпирають. Можете збирати постіль і милко в роддом :)
Аватар користувача
дякуючі an_na-84
#6428
Мої роди були такими важкими, що закінчились КР. Останніми кого я б хотіла бачити на родах це маму (вона на вулиці це ледь пережила) і чоловіка!!! Коли біля тебе близька людина, то ти починаєш себе жаліти, відволікаєшся.
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6429
Anpa4ino
Спасибо, за такое внимание! Нет не родила, пока мы еще с манюсей одно целое. Но живот уже опустился. Была вчера на приеме, врачу показалось, что у меня живот маленький (не хватает сантиметров) отправили на УЗИ. Все нормально! Мы просто спрятались глубоко внутри!
Давно не писала - как-то времени не было, я тоже учусь, точнее доучиваюсь (получаю второе образование). Вот пытаюсь написать диплом, но что-то не идет
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6436
Mirra писав:Anpa4ino
Была вчера на приеме, врачу показалось, что у меня живот маленький (не хватает сантиметров) отправили на УЗИ.
У мене два рази "не вистачало" сантиметрів - то я просто на доплер ходила - без УЗД, але в нас була ще така невеличка проблемка, - як обвиття пуповиною. Я наслухась історій про те, як коротка пуповина рветься, коли дитина йде в родовий прохд і за відсутності повітря і ще й пуповина більше кисню не дає - народжувались сині діти і тд., то я через це все тягнула то сестру то чоловіка на пологи - щоб контролювали роботу медиків. Все ж нехай хтось буде хоч в коридорі, щоб відчувати обстановку
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6446
Anpa4ino писав:[/b]
У мене два рази "не вистачало" сантиметрів - то я просто на доплер ходила - без УЗД, але в нас була ще така невеличка проблемка, - як обвиття пуповиною.
С пуповиной у нас вроде все нормально. Единственное насторожило "ускоренное созревание плаценты". Задала вопрос нашему форумскому гинекологу, но ответа пока не получила. Мой врач сказала, что ничего страшного в этом нет и прописала "Актовегин".
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6449
Mirra писав:Единственное насторожило "ускоренное созревание плаценты". Задала вопрос нашему форумскому гинекологу, но ответа пока не получила. Мой врач сказала, что ничего страшного в этом нет и прописала "Актовегин".
це старіння плаценти - вона дає все менше кисню і поживних речовин - одже, вам залишилось недовго, може тижнів 1,5 -2. оли плацента приходить в негодність, то виробляється гормон, що провокує пологову діяльність.
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6451
Anpa4ino писав:
одже, вам залишилось недовго, може тижнів 1,5 -2. оли плацента приходить в негодність, то виробляється гормон, що провокує пологову діяльність.
Да, я и сама уже не против появления манюни! С одной стороны хочется уже побыстрее, а с другой, чтоб все было хорошо (доносить). Милый кругами вокруг меня и живота ходит: "Только не 23 февраля! только не 23!!!" Да и по срокам 4 марта - 40 недель. Так что я уже жду не дождусь!!!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!