МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6457
я вперше завагітніла у 18 років і мені також здавалось, що це зараз не для мене - так псувати своє життя і спробувала абортуючий народний метод - травами. Це не допомогло, тому на 6-му тижні вагітності я зробила медикаментозний аборт (гормональний укол, який призводить до викидня) - його наслідки були ужасающими - мене страшно обсипало прищами, які не проходили по півроку, я дуже похуділа, в мене вічно болів живіт, повипадало половина волосся. Я приводила себе в порядок більше року. А потім вийшла заміж, все за того ж самого мужчину від якого тоді завагітніла і який тоді дуже просив мене лишити ту дитину, казав, що при любих розкладах мене не покине. А потім півроку після весілля не могла завагітніти( в мене був один викидень на ранньому сроці - десь 5-7 тиждень). Тому я вважаю, що в свій час зробила помилку. Але зате зараз в мене мій бажаний і довгожданний синочок, якого я народила в 20 і я про це не шкодую, мені моя дитина ні в чому не заважає. Зараз мені 21, а літом я вже матиму диплом, через 2 роки я зможу віддати дитину в садочок і буду себе реалізовувати. Так що я згадаю ваші слова : кто хочет тот найдет способ. Але це дійсно дуже індивідуально. Це страшно, коли дитина народжується з ярликом "тягар", "помєха" і тд. Кожна людина повинна бути народжена для щастя, кожна людина заслуговує на любов, а особливо діти.
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6466
jara писав:я для себе вирішила ніколи не засуджувати жінку яка обрала такий вихід із ситуації як аборт, адже у кожного своє життя.
Тому не зважаючи ні на ніщо я закликаю усіх щоб ніколи не засуджували жінку за аборт, їй і без засудів оточуючих важко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100% согласна!!!!
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6471
Mirra писав:
jara писав:я для себе вирішила ніколи не засуджувати жінку яка обрала такий вихід із ситуації як аборт, адже у кожного своє життя.
Тому не зважаючи ні на ніщо я закликаю усіх щоб ніколи не засуджували жінку за аборт, їй і без засудів оточуючих важко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100% согласна!!!!
я звикла нікого не засуджувати, але все ж приходжу до одного й того ж висновку : не нам вирішувати кому жити, а кому не дати такої можливості. В свій час багато країн відмовились від смертної кари саме із-за цього. Ізверги мають право на життя (хоч утримувати їх дорого, по суті вони нікому не треба і вони тоже помєха, помилка і тд. ), а ні в чому не винні ангели корчаться в муках і болях, коли їх роздирають на шматки через таких як ми - які приймають "правильні рішення", но рішення треба було приймати раніше ( я не кажу про такі випадки як порваний презерватив, згвалтування, загроза для життя жінки, патології в розвитку плоду і тд. ) я про ті випадки, коли головою треба було думати :готовий ти чи не готовий. Дітям боляче, коли їх вбивають, я дивилась фільм, де процес аборту фіксувався на УЗД апараті - дитинка забивалась в кут, відмахувалась ручками і ніжками, і втікала, коли їй намагались відірвати руки і ноги. Нам жалко себе і наші нереалізовані можливості і нам дуже хочеться відстоювати своє право на вибір... Наша наука настільки вийшла вперед, що це можна було б робити гуманніше - є і уколи, які спершу умертвляють плід, можна вколоти обезболююче - але над цим ніхто не задумується - якби ж ті дітки вміли кричати
Аватар користувача
дякуючі n.koloda
#6499
[/quote]

я звикла нікого не засуджувати, але все ж приходжу до одного й того ж висновку : не нам вирішувати кому жити, а кому не дати такої можливості. В свій час багато країн відмовились від смертної кари саме із-за цього. Ізверги мають право на життя (хоч утримувати їх дорого, по суті вони нікому не треба і вони тоже помєха, помилка і тд. ), а ні в чому не винні ангели корчаться в муках і болях, коли їх роздирають на шматки через таких як ми - які приймають "правильні рішення", но рішення треба було приймати раніше ( я не кажу про такі випадки як порваний презерватив, згвалтування, загроза для життя жінки, патології в розвитку плоду і тд. ) я про ті випадки, коли головою треба було думати :готовий ти чи не готовий. Дітям боляче, коли їх вбивають, я дивилась фільм, де процес аборту фіксувався на УЗД апараті - дитинка забивалась в кут, відмахувалась ручками і ніжками, і втікала, коли їй намагались відірвати руки і ноги. Нам жалко себе і наші нереалізовані можливості і нам дуже хочеться відстоювати своє право на вибір... Наша наука настільки вийшла вперед, що це можна було б робити гуманніше - є і уколи, які спершу умертвляють плід, можна вколоти обезболююче - але над цим ніхто не задумується - якби ж ті дітки вміли кричати[/quote]

Абсолютно підтримую Вас! В кожного свій вибір, але перед тим як не використовувати контрацептиви, треба подумати про те який жах завдається ще ненародженій дитині.
Також як на мене, то дуже не варто робити аборт, якщо ще не маєш дітей, бо потім занадто складно завагітніти вже бажаною дитиною... звісно лікарі зараз багато чого лікують, і часто можуть допомогти, але ж скільки перед цим треба нервів та зусиль витрати.
В мене знаймо майже три роки постійно проходила різні лікування, курси, аналізи перш ніж змогла завагітніти. Цей період в їх сім'ї був дуже тяжкий, це справжня перевірка на почуття в сім'ї.
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6501
n.koloda писав: Також як на мене, то дуже не варто робити аборт, якщо ще не маєш дітей, бо потім занадто складно завагітніти вже бажаною дитиною... звісно лікарі зараз багато чого лікують, і часто можуть допомогти, але ж скільки перед цим треба нервів та зусиль витрати.
то чи варто було викидати те, що потім так важко дається? Я постійно шкодую про свій вчинок, хоч знаю, що для тієї дитинки я вибрала безболісну смерть, але зараз я дивлюсь на свою дитину і розумію, що я відібрала життя в точно такої ж людини, а захотіла дати життя рівно через півтора роки...
Аватар користувача
дякуючі Капітошка
#7966
Чомусь так сталось що багато знайомих навкруги не можуть мати дітей,довго не вагітніють,а якщо так,то потім викидень один за другим.Довгі місяці молитв,походи до ионастирів...і нарешті чудо,хоча вагітність тяжка,лежали на підримці пили дорогі ліки,після пологів підозри і хвороби у діток,знов довге лікування!Нарешті вроді все в порядку-а тепер скажіть такій жінці про аборт!!!
Звичайно існує певна кількість ситуацій коли аборт-це єдиний вихід і для жінки і краще для дитини.(знала одну дівчину з неудачної сімї,вона завагітніла від хлопця який жив в однокімнатній квартирі з 5 родичами.В неї був батько алкаголік,мать в іншому місті жила і мало цікавилась донькою.Вона пила і курила всю вагітність,родила недоношеного хлопчика,якого поклали під апарат.Через 5 днів він помер((( :%): Причиною написали-гостру інфікацію плоду.Мало того що пила,ще й про гігієну зовсім забула,тому лікарі навіть брезгували роди приймати!!!Після цього вона не довго горювала,а ще й раділа тому що встигла отримати одноразову допомогу за померле немовля.Я вважаю що такій краще був аборт!!!)
Моєму синочку 2роки,зараз я вагітна.Чесно кажучи думала над прериванням вагітності,добре що розумні люди вивели з дипрессії і вчасно вправили мозги)) Аборт-це велика психологічна травма,тому і без засуджень жінкам зробившим аборт тяжко,головне щоб вони розуміли в повній мірі всю серйозність цього кроку і його наслідків!!!І не треба стверджувати,що поки живіт не виріс то в середині не дитина,а просто ембріон-в цього ембріона на 18добу вже бється крихітне,але все ж таки СЕРДЕЧКО!!!
Аватар користувача
дякуючі Александра17
#9690
Я не сталкивалась, но я катигорически против этого.
дякуючі skandul
#9829
Йанка писав:вибачте за офф-топ. Свекруха написала на моїй стіні у контакті:
"В животе беременной женщины разговаривают двое младенцев.
Один из них – верующий, другой – неверующий

Неверующий младенец: Ты веришь в жизнь после родов?
Верующий младенец: Да, конечно. Всем понятно, что жизнь после родов существует. Мы здесь для того, чтобы стать достаточно сильными и готовыми к тому, что нас ждет потом.
Неверующий младенец: Это глупость! Никакой жизни после родов быть не может! Ты можешь себе представить, как такая жизнь могла бы выглядеть?
Верующий младенец: Я не знаю все детали, но я верю, что там будет больше света, и что мы, может быть, будем сами ходить и есть своим ртом.
Неверующий младенец: Какая ерунда! Невозможно же самим ходить и есть ртом! Это вообще смешно! У нас есть пуповина, которая нас питает. Знаешь, я хочу сказать тебе: невозможно, чтобы существовала жизнь после родов, потому что наша жизнь – пуповина – и так уже слишком коротка.
Верующий младенец: Я уверен, что это возможно. Все будет просто немного по-другому. Это можно себе представить. Неверующий младенец: Но ведь оттуда ещё никто никогда не возвращался! Жизнь просто заканчивается родами. И вообще, жизнь – это одно большое страдание в темноте.
Верующий младенец: Нет, нет! Я точно не знаю, как будет выглядеть наша жизнь после родов, но в любом случае, мы увидим маму, и она позаботится о нас.
Неверующий младенец: Маму? Ты веришь в маму? И где же она находится?
Верующий младенец: Она везде вокруг нас, мы в ней пребываем и благодаря ей движемся и живем, без нее мы просто не можем существовать.
Неверующий младенец: Полная ерунда! Я не видел никакой мамы, и поэтому очевидно, что ее просто нет.
Верующий младенец: Не могу с тобой согласиться. Ведь иногда, когда все вокруг затихает, можно услышать, как она поет, и почувствовать, как она гладит наш мир. Я твердо верю, что наша настоящая жизнь начнется только после родов."
Послухайте пісню Світлани Копилової "Близнецы" http://www.svetlana-kopylova.ru/disco.html
Аватар користувача
дякуючі Janya
#10573
Я против абортов, но в жизни есть разные ситуации и нельзя быть на 100% уверенной, что правильно, а что нет
дякуючі Marin4ikF
#16417
А я порекомендую пісню групи Антитіла "неведимка половинка"
Аватар користувача
дякуючі Malace
#23340
звичайно ж життя
дякуючі Kokosik
#28242
на эту тему легко спикулировать.
у каждого свой выбор.
Аватар користувача
дякуючі Vladlena
#28333
конечно же ЖИЗНЬ малыша - и только так
дякуючі xa4uii
#29044
Житя!!!!!!!
Аватар користувача
дякуючі Alisik
#30460
:hihihi:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!