МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: юрист Вікторія

#65736
Олег К., Волинська область
Я навчався в автошколі, було укладено договір підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів категорії «В». Я оплатив послуги за теоретичне та практичне навчання в розмірі 6000 грн. та бензин в кількості 50 літрів, а потім з’ясувалося, що органами УДАІ УМВС України у Волинській області мені відмовлено у прийнятті документів для отримання посвідчення водія, оскільки навчання ним пройдене у неакредитованому закладі, що тепер роботи?
Відповідь юриста: Вам потрібно звертатися до суду з заявою, щоб ця школа Вам відшкодувала збитки. Ви повинні надати до суду копію або оригінал договору, усі квитанції Вашої оплати. Відповідно до ч.1 ст.230 ЦК України, якщо одна із сторін правочину навмисно ввела другу сторону в оману щодо обставин, які мають істотне значення такий правочин визнається судом недійсним. Обман, має місце якщо сторона заперечує наявність обставин, які можуть перешкодити вчиненню правочину, або якщо вона замовчує їх існування. Ваша мета довести, що ви постраждали, і краще до суду додати офіційну відмову УДАІ УМВС України у Волинській області, щоб довести підстави Ваших вимог.
#65766
Алла, Сєвєродонецьк, Я через інтернет познайомилась з ворожкою Софією, вона має різні сторінки, то як Софиязагадочная, то Соня Таро, вона сказала ,що я вийду заміж за того, кого хочу, ворожила на Таро. Потім вона почала зі мною дружбу, розпитувала як справи, і згодом, починала нав’язувати певні магічні обряди, за які я повинна була сплатити. Але біль моя в тому, що не вийшла я заміж за того ,кого кохала, він поступово віддалився від мене, став байдужим і забув мене. І ось, коли я хворіла, Софія втішала ,що це тимчасово, ми будемо разом ,і знову вимагала гроші за обряди, уточнюючі ворожіння. Я надсилала гроші. Що тепер?
Відповідь юриста:Співчуваю вам. І я раджу одразу звернутися до поліції, написати заяву, і детально написати ,як познайомились з Софією,що про неї відомо, дати посилання на її сторінки в мережі, надати усі контакти, що Вам відомі, скільки грошей Ви віддали, а поліція порушить кримінальне провадження, не потрібно соромитися, важливо описати все як було, адже це явна шахрайка, яка може і шантажувати, якщо не звернутися до поліції.
Цеважливо припинити, щоб вона і подальше не морочила вам голову і не обдурювала, інакше стражданням, надіям і тратам грошей не буде кінця. В інтернеті такого типу ворожки можуть бути і не ворожками зовсім, а злочинними групами, які можуть полювати за вашими грошима ,персональними даними тощо, тому, будьте обережними, не спілкуйтесь з невідомими і нічого про себе не розповідайте.
#66065
Олена Дмитрівна, м. Жидачів. Мені порадили людей, щоб пожили, та доглядали за моїм будинком, я в цей час проживаю у доньки в Чехії. Але ці люди такі наглі, переобладнали мені веранду, повикидали багато моїх речей, криницю сміттям закидали. Що роботи мені, висилятися не хочуть.
Відповідь юриста: по-перше, звертайтесь до поліції, що так ведуть себе сторонні особи, завдаючи збитків, по-друге, звертайтесь до суду про примусове виселення сторонніх осіб та стягуйте витрати понесених на утримання будинку.
#66136
Вероніка. Щодня донімають телефонні шахраї, як боротися?

Відповідь юриста: негайно звертайтесь до поліції, вказавши телефони, з яких вам телефонують, не намагайтесь вирішити проблему самостійно. і не беріть незнайомі телефони.

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Привіт, як справи?

Ще більше корисного та цікавого!