МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератори: Хорошая), модератори

#7339
Зображення

5 червня з 10:00 до 18:00 з нагоди Дня захисту дітей ПАТ «БАНК ФОРУМ» Commerzbank Group за підтримки Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Шевченківської райдержадміністрації організовує в парку імені Тараса Шевченка соціальний проект для дітей «Кольори життя».

Впродовж всього дня на киян та гостей міста чекають різноманітні культурні заходи, серед яких розпис лавок на центральній алеї парку, творча майстерня та інші святкові розваги для дітей.

Проект покликаний, перш за все, розкрити творчий потенціал дітей, їхні таланти та особистість. У його рамках талановиті діти з різних мистецьких шкіл Києва розмалюють разом з молодими українськими художниками лавки на центральній алеї парку.

Також в творчій майстерні, що знаходитиметься на сусідній алеї, для дітей буде організований майданчик з веселими розвагами, музикою та аніматорами. Майстри боді-арту робитимуть усім бажаючим дітям яскраві малюнки. Кожен з дітлахів зможе проявити свою творчу особистість і власноруч розмалювати маленькі стільці і лавки, які потім будуть направлені до дитячих будинків.

Детальніше: http://www.forum.ua/news/?id=909

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!