Календарь беременности и взросления ребенка

Новорожденный по месяцам

Капсульний інтер´єр – трендова новинка на ринку послуг

Капсульний інтер´єр – трендова новинка на ринку послуг

Про те, що таке базовий і капсульний гардероб, знає кожна сучасна дівчина, а як щодо базового і капсульного інтер'єру? Це новий підхід, яким вже активно користуються західні дизайнери інтер'єру. Хочете дізнатися про нього більше?



Капітальний ремонт в квартирі у більшості людей асоціюється з кошмаром, який триває не один рік, частковий і косметичний же ремонт сприймається набагато простіше. Не секрет, що як власний гардероб необхідно оновлювати незалежно від модних тенденцій, зміни смаків та уподобань, освіжати домашній інтер'єр так само корисно. Якщо хочете зробити повноцінний ремонт у квартирі, тоді цю місію краще довірити професіоналам, а ось трохи змінити стиль і загальний настрій під силу кожному. Як це зробити і з чого почати?

Капсульний інтер'єр – це новий трендовий напрямок в дизайні інтер'єрів, який припускає можливість кардинальної зміни стилю оформлення приміщення за допомогою зміни лише деяких елементів. Знову ж таки, проводячи аналогію з гардеробом, для того, щоб створити капсульний інтер'єр, який ви в будь-який момент зможете легко і швидко замінити іншою капсулою, потрібно мати ідеальну основу – базовий нейтральний інтер'єр, який потім можна буде легко змінювати за допомогою текстилю і різних декоративних елементів.

Як правило, будь-який ремонт у середньостатистичній сучасній квартирі можна звести до декількох основних пунктів:

- Замініть плитку в санвузлі і на кухні, до речі, якщо є можливість, то почати краще за все зі зміни плитки і кахлю на кухні та у ванній кімнаті;

- Далі, перевіряємо і оновлюємо при необхідності все підлогове покриття в кімнатах – неакуратна підлогу псує інтер'єр сильніше за нерівні стіни;

- Купіть потрібну вам техніку для будинку, не економте, тут так би мовити «скупий платить двічі»;

- І останні штрихи – акценти і декоративні елементи в приміщенні, які і допомагають створити певний стиль і наповнити ваш інтер'єр особливим настроєм.

Таким чином, маючи гарну нейтральну базу і в залежності від пори року або вашого настрою з легкістю і в будь-який момент ви зможете змінити стиль оформлення вашої квартири. Якщо ви шукаєте сумлінних майстрів, ось сторінка будівельної компанії ІдеалБуд, яка завжди готова допомогти з вирішенням будь-яких завдань з ремонту. При необхідності, сюди ж, в план дій, можна включити і базові роботи, які потрібно зробити для відновлення зовнішнього вигляду вашого будинку.

Використовуючи цей підхід, ви з легкістю зможете в найкоротший термін, всього за 1,5-2 місяці повністю оновити інтер'єр у власному житлі, при цьому витративши мінімум коштів і сил на ремонт. Це, звичайно вельми перебільшений план, та все ж він допомагає зрозуміти те, що потрібно зробити, щоб змінити домашню обстановку, і на основі нього ви можете скласти власний неповторний план своїх цілей і досягнень.

Автор: Сальнікова Катерина

Файлы для скачивания

Интересный материал для вас