Календарь беременности и взросления ребенка

Новорожденный по месяцам

Плаття - які виглядають стильно при будь-яких обставинах

Плаття - які виглядають стильно при будь-яких обставинах

Жіночі плаття створені для того, щоб зробити з нас справжніх красунь. Сукні жіночі здатні сховати недоліки фігури та підкреслити її привабливі сторони. Треба лише правильно підібрати фасон та колір.

Які моделі підходять під ваш тип фігури? Як підібрати туфлі до плаття? Які аксесуари доповнять образ з платтям для жінок? На ці запитання відповість магазин модного одягу Issaplus.

Види суконь, що є універсальними

Плаття жіночі – це найкращий вибір для будь-яких випадків: роботи в офісі, романтичного побачення або шопінгу. Є універсальні моделі суконь, які можна сміливо одягати незалежно від призначення. Ось деякі з них:
  • Плаття-сорочка
Сукні на ґудзиках переважно рівного крою, які нагадують подовжену чоловічу сорочку. Додаткові декоративні елементи та ремінь можуть прикрашати цю популярну модель.
  • Плаття футляр
Досить закрита та стримана модель, яка робить з кожної жінки елегантну леді. Особливо привабливо цей фасон виглядає на струнких дівчатах.
  • Плаття туніка
У прохолодну пору року тепле плаття з подовженими рукавами не тільки зігріє, але й буде виглядати досить стильно.

Обираємо під різні типи фігур

Якщо ваша фігура «груша» - зробіть акцент на верхній частині силуету. Одягніть сукню з ліфом, який прикрашений вишивкою, стразами чи оборками. V-образний або квадратний виріз візуально розширить плечі та збалансує їх з округлими стегнами. Власницям фігури «груша» варто підкреслювати талію ременем чи поясом.

Для фігури «яблуко» головна задача – приховати округлий живіт. З цим добре справляться мішкуваті фасони, плаття на запах або сукні рівного крою. Варто притягнути увагу до сильних сторін вашої фігури. Наприклад, оголити зону декольте глибоким вирізом.

«Трикутник» з широкими плечима буде балансувати диспропорцію фігури пишним низом сукні. Для цього підійде блуза жіноча в поєднанні зі спідницею-сонцем чи плісе, плаття у стилі бебі дол та сукня тюльпан.

Фігурі «прямокутник» будуть личити сукні з візерунками, які допоможуть зробити талію візуально тоншою.

Якщо ж ви власниця рідкого типу фігури «пісочний годинник» - то вільні обирати будь який фасон. Але обтягуючі та приталені моделі краще продемонструють спокусливі вигини «пісочного годинника».

Як підібрати прикраси до сукні

Будь який модний образ доповнять прикраси, взуття та різні аксесуари.

Прикраси та взуття повинні відповідати стилю, до якого вони додаються. Наприклад під стриманий образ ділової леді – мінімалістичні та лаконічні прикраси та туфлі-човники. Якщо ви бажаєте створити вільний літній образ з довгою етнічною сукнею – обирайте великі яскраві прикраси у стилі бохо та босоніжки на танкетці.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/

Файлы для скачивания

Интересный материал для вас