Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

4-річній Софійці потрібна ваша допомога!

4-річній Софійці потрібна ваша допомога!

Поставити Софійку на ноги її мати намагається вже 4-ри роки. В дитини – церебральний параліч. Медики відхрестились від неї ще після народження, мовляв, дитина абсолютно безнадійна. Але сьогодні дівча вже може говорити, сидіти та навіть повзати.

Ранок для маленької Софійки розпочинається із тренувань. Гімнастичні вправи, розминка та кількагодинні фізичні навантаження. Те, що звичайна дитина вміє вже в півтора року, Софійка опанувала лише в чотири з половиною.

Діагноз "церебральний параліч" дівчинці поставили відразу після народження. Та поставити Софійку на ноги допомагають у медичному центрі у Трускавці. Одна поїздка туди коштує близько 14-ти тисяч гривень. Реабілітаційний курс треба повторювати раз на чотири місяці. Грошей у родини вже немає. Добродійники допомагати відмовляються, мовляв, надто смішна сума.

Якщо лікування не повторити, дитина знову повернеться до початкового стану - кажуть медики. І додають, кілька років зусиль можуть просто зійти нанівець.

За словами медиків, уже за рік Софійка може навчитися ходити. Після цього лікування піде надшвидкими темпами. Сама дитина впевнена – мамі таки вдасться знайти ті гроші, які надто дрібні для меценатів.

Реквізити для допомоги:

ПОШТОВИЙ ПЕРЕКАЗ
Україна, м. Запоріжжя
вулиця Демократична 48/1
Для Удод Світлани Володимирівни
почтовий індекс 69067

ГРИВНЕВИЙ РАХУНОК
Банк отримувача: "ПриватБанк"
МФО: 305299
ОКПО: 14360570
Рахунок отримувача: 29244825509100
Призначення платежу: поповнення карткового рахунку 6762 4620 3974 5267,
Удод Світлана Володимирівна, ІНН 3898901407















Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас