Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Секрет рум’яних щічок

Рум'яна

Якщо ви незадоволені формою або кольором свого обличчя – вам обов´язково потрібно поближче познайомитися з таким чарівним косметичним продуктом як рум´яна. Навчившись їх правильно вибирати і наносити, ви зможете творити справжні дива макіяжу!

Рум´яна справді можна назвати чудо-засобом. Воні необхідні не тільки для того, щоб додати щокам здоровий рожевий відтінок, але і здатне скоректувати форму обличчя. Проте для цього потрібно вивчити всі тонкощі нанесення рум´ян.

Для початку потрібного визначитися – рум´янами якої консистенції користуватися. Це залежить від багатьох чинників: цілі використання, макіяжу і типу шкіри. Ви можете вибрати:

- Сухі рум´яна. Якщо ви плануєте наносити цей косметичний засіб на напудрене обличчя, зупиніть свій вибір на сухих рум´янах. Вони відмінно підходять як для додання обличчю рум´яного відтінку, так і для корекції форми.

- Кремоподібні рум´яна. Їх можна наносити на денний або тональний крем, а також на чисту шкіру. Краще всього кремоподібні рум´яна підходять для сухої і чутливої шкіри, тому що містять вологу і жири.

- Рум´яна в кульках. Вони підійдуть навіть найвимогливішим жінкам – адже в одній коробочці містяться кульки різних відтінків. А значить, комбінуючи їх, можна добитися приголомшливих результатів.

При виборі кольору рум´ян враховуйте відтінок своєї шкіри. Якщо вона світла – віддайте перевагу рожевим тонам, якщо ж темніша, можна вибирати і насичені кольори: червоний, пурпурний, мідний.

Не пошкодуйте витратити декілька годин на навчання мистецтву нанесення рум´ян – і результат перевершить усі ваші очікування. При цьому не забувайте про такі правила:

- Сухі рум´яна або рум´яна в кульках наносяться за допомогою кисті з довгою ручкою і натуральним ворсом. Кремоподібні краще всього ляжуть, якщо ви будете наносити їх спонжем.

- Сухі рум´яна наносяться обов´язково після пудри. Візьміть кистю невелику кількість рум´ян, струсіть надлишки. Дрібними штрихами починайте наносити рум´яна по лінії росту волосся, ретельно розтушовуючи.

- Кремоподібні рум´яна наносяться на денний або тональний крем, а потім спонжем (або пальцями) розтушовуються.

- На щоки рум´яна наносяться від скул до волосся. Не варто починати наносити їх дуже близько до носа, інакше макіяж виглядатиме неприродно.

Після того, як ви нанесли рум´яна на щоки, можна продовжити макіяж, скоректувавши недоліки:

- Якщо нафарбоване обличчя виглядає темнішим за шию, нанесіть на шию трохи рум´ян.

- Якщо вам здається, що ваше обличчя має дуже подовжену форму, нанесіть рум´яна горизонтально на скули.

- Для того, щоб візуально скоректувати дуже широке обличчя, нанесіть рум´яна на щоки у вигляді трикутників, що починаються від скул і звужуються до куточків губ. Ще один варіант – втягніть щоки і нанесіть рум´яна уздовж ліній, що утворилися.

- Пам´ятайте головну рекомендацію: підкреслювати природні лінії і привертати увагу до тих або інших ділянок потрібно світлішими рум´янами, а приховувати недоліки – темнішими. Наприклад, якщо ви хочете візуально укоротити ніс, нанесіть на його кінчик темні рум´яна, а якщо хочете зрительно збільшити підборіддя, то нанесіть на його середину світлі рум´яна.

Тетяна Йова

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

8 шкідливих б´юті-звичок, яких варто позбутися якнайшвидше

У всіх нас є погані звички. Будь то кидати мокрий рушник на ліжко, лягати спати з не витертим макіяжем або розкидати речі по кімнаті. Але деякі з них не такі шкідливі, як інші, особливо що стосується нашої краси.

Як часто потрібно оновлювати постільну білизну?

Насправді, частіше, ніж ви думаєте...

Постіль, на якій ви спите – річ дуже особиста. І незважаючи на те, що ми вибираємо постільну білизну за забарвленням, щоб вона радувала і підходила під інтер'єр, в кінці важкого дня ми насолоджуємося тим, як вона відчувається шкірою. Та як довго можна користуватися улюбленим комплектом? В який момент приходить час його замінити на новий?

Особливі факти про суші – чого ви не знали про цю культову страву?

Чи ви знаєте, наскільки великою є багата історія японської кухні? Завдяки цьому в цієї гастро культури є багато цікавих фактів, про які варто дізнатись, бо вони можуть здивувати кожного. Зараз Ви дуже легко можете замовити суші у Львові, як і в більшості країн світу. Смакуючи, своїми улюбленими ролами від Пронто Піца, буде класно обговорити з друзями та близькими багато цікавих неймовірних фактів про цю страву. Тому для Вас ми підібрали п’ятірку класних фактів.

Як відсвяткувати День Святого Валентина, якщо немає на кого лишити дитину?

Відмічання Дня Святого Валентина вже міцно ввійшло в українську культурну традицію. Це свято двох закоханих сердець, та нерідко постає питання, як відсвяткувати День Закоханих, якщо немає на кого залишити свою дитину. Ця обставина ні в якому разі не має стати на заваді святкуванню, яке черговий раз дасть вам змогу продемонструвати одне одному свої почуття.