Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Моделюємо форму брів

Моделюємо форму брів

Моделювання гарної форми брів - заняття не з легких. Проте скориставшись деякими простими правилами, Ви впораєтеся з цим завданням на «ура».

Форма брів здатна змінити не тільки вираз обличчя, а й загальне враження, яке справляє Ваш образ на оточуючих. Тому перед тим, як братися за пінцет, подумайте над тим, який результат Ви хочете отримати.

Форма брів і вираз обличчя

Звичайно, при виборі форми брів слід в першу чергу керуватися своїми особистими побажаннями й перевагами. Але все ж, косметологи радять перед процедурою проаналізувати, як саме той чи інший вигин брови може змінити вираз Вашого обличчя.

Плавні округлі брови

Дана форма вважається універсальною і візуально практично не змінює вираз обличчя. Вона підходить найбільшій кількості різних типажів обличчя, але особливу перевагу таким бровам віддадуть ті, хто не хоче ризикувати й експериментувати, і віддає перевагу класиці. Завдяки такій формі брів Ви зможете відкрити повіки і візуально трохи омолодити обличчя.



Трикутні брови або брови «будиночком»


Будьте обережні з даною формою брів. Адже вона підійде дуже малій кількості людей. Ідеальний такий вибір для тих, чия мускулатура повік передбачає завищений куточок брови по центру. Тільки в такому випадку форма брів гармонійно впишеться в загальний вигляд обличчя. В іншому випадку, створивши такі брови штучно, Ви ризикуєте надати обличчю вічно здивований вираз.



Дугоподібні округлі брови

Брови, що нагадують красиве півколо губляться на обличчі з м'якими рисами і навпаки, пом'якшують обличчя з яскраво вираженими різкими рисами. Якщо Ви зупините свій вибір на даній формі, не варто вищипувати брови надто сильно. Інакше Ви створите образ дами 60-х років Радянського Союзу.



Брови зі «зламом»


Дана форма брів підходить не багатьом. Але навіть якщо від природи у Вас вона інша, радимо трохи поборотися, щоб надати своїм бровам гарний «злам». Адже ця форма вважається найбільш вигідною і модною, але головне природною. Завдяки їй можна істотно омолодити обличчя і додати очам виразність. Крім того, брови зі «зламом» допоможуть врівноважити обличчя з будь-якими диспропорціями, за умови, якщо вони не вищипані занадто сильно.



Прямі брови

Дана форма брів ідеальна для людей з вузьким обличчям. Завдяки їй можна не тільки візуально розширити обличчя, але і врівноважити важке підборіддя або великий ніс. Але в процесі моделювання прямих брів уважно дивіться в дзеркало, адже якщо Ви трохи не дощіпаете брову і вона вийде занадто широкою, то в оточуючих виникне відчуття, що Ви похмурі і дивитеся на світ з-під лоба.



 

Напрямок брів і вираз обличчя

Те, куди дивляться зовнішні куточки Ваших брів, також істотно впливає на вираз обличчя. Тому подивіться в дзеркало і вирішіть, чи задоволені Ви тим, що бачите чи все ж таки хочете трохи змінити настрій?

Якщо зовнішні куточки брів дивляться вгору

Такий напрям брів більше підходить жінкам, ніж чоловікам, тому що надає обличчю злегка бешкетний вираз і легке здивування, що робить погляд трохи наївним, але дуже ніжним. У той же час, така форма брів молодить свою володарку, і візуально подовжує обличчя.



Якщо зовнішні куточки брів дивляться вниз

Такі брови зустрічаються досить рідко. Вони також візуально подовжують обличчя, але при цьому створюють сумний і стомлений вираз.



Якщо основа брови і зовнішній куточок знаходяться на одній лінії


Такий напрям підходить людям, які повинні справляти серйозне і довірче враження. Рівна форма брів додає обличчю врівноважене вираження і інтелігентність. Також такий напрямок брів допоможе візуально розширити занадто вузьке обличчя.


Ваша ідеальна форма брів

Яку б базову форму брів для себе Ви не обрали, все одно слід в першу чергу визначити, що йде саме Вам. Косметологи давно вивели правило «трьох прямих», щоб Ви могли з'ясувати яка саме форма брів підходить саме для Вашого типу обличчя.

Суть даної теорії полягає в тому, що перед початком процедури моделювання брів варто взяти олівець, спицю або інший тонкий прямий предмет і, приклавши його до певних точок на обличчі, образно намалювати три прямі.

Перша пряма (на малюнку позначена зеленим кольором) повинна з'єднувати точки у крила носа і у внутрішнього куточка ока. А тепер подивіться трохи вище і зрозумієте, де саме має починатися Ваша брова. Так Ви визначите відстань між бровами.

Друга лінія (на малюнку позначена синім кольором) з'єднує точки крила носа і зіниці (за умови, що в цей момент Ви дивитеся прямо перед собою). Провівши цю лінію, Ви зрозумієте, в якій саме частині брови варто змоделювати найвищу точку.

Третя лінія (на малюнку позначена оранжевим кольором) повинна з'єднати точки крила носа і зовнішнього куточка ока. Саме на цій лінії в ідеалі Ваша брова повинна закінчитися.



Індивідуальні особливості Про яку б форму брів Ви не мріяли, для початку варто приміряти її до Вашого обличчя і оцінити, наскільки вона Вам підійде. Так, наприклад, людям з великими рисами обличчя абсолютно не підходять брови, вищипані «ниточкою». У той час, як дрібні риси обличчя «загубляться» під вантажем широких і густих брів.

А коли з формою Ви остаточно визначитеся, не забудьте про те, що існують і інші важливі показники доглянутих брів. Серед них:

• Колір і густота брів
• Довжина волосків
• Порожні (безволосяні) ділянки і т.д.

Так, наприклад, якщо Ви є володарем світлого волосся, не варто фарбувати брови в темний колір. Таким чином, Ви досягнете не виразності, а лише безглуздої невідповідності. Це правило працює і навпаки - темноволосим людям, необхідно потурбуватись про відповідний колір брів, щоб вони не губилися в контрасті з волоссям на голові.

Також не слід ігнорувати засоби та інструменти, які допоможуть зробити Вашу форму брів ідеальною. Заповнюйте порожнечі олівцем у тон темніше кольору брів і регулярно використовуйте ножички для підстригання довжини волосків, якщо Ваші брови відрізняються зайвою густотою.

Нехай Ваше обличчя радує Вас!

За матеріалами hnb.com.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас