Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Якщо Ви на весіллі – гість...

Якщо Ви на весіллі – гість...

Здійснилося! Вас запросили на весілля! У першу хвилину Ви щиро радієте за двоюрідного брата або колишню однокласницю. Однак після вручення запрошення на церемонію одруження майже кожен задається питанням: «Що робити? Як підготуватися до цього свята? І як вести себе на самому весіллі?» Отже, в нашому матеріалі ми постараємося дати відповіді на ті питання, які зазвичай виникають у запрошених на День народження нової сім'ї.


Почніть з подяки нареченому і нареченій за запрошення. Картка із Вашим ім'ям - знак їхньої поваги і бажання поділитися своєю радістю саме з Вами. Запропонуйте свою допомогу молодим. Якщо Ви дійсно можете прийти на виручку в питаннях підготовки, Ваша пропозиція буде як не можна до речі. Якщо Ви не зможете бути присутнім на весіллі, повідомте про це заздалегідь, щоб молода сім'я могла скорегувати свої плани. Варто вибачитися за свою відсутність і, можливо, піднести молодятам подарунок вже після весілля.

Якщо Ви будете присутні, постарайтеся відразу з'ясувати (якщо це не зазначено в запрошенні), де саме, коли відбудеться церемонія, о котрій годині і де Ви повинні бути. Попутно дізнайтеся, в якому стилі буде проводитися одруження. Від цього буде залежати Ваш наряд. Зараз модно влаштовувати тематичні весілля. Приміром, одна творча пара влаштувала кубинське весілля. Неодмінною умовою стала відсутність чорного кольору в нарядах гостей. Віталися яскраві, соковиті кольори веселки і всілякі їх поєднання. Одна гостя зауважила позначку про стиль одягу на запрошенні лише напередодні заходу... Часу ходити по магазинах вже не було, тому довелося позичати яскраво-оранжевий піджак і світлу сукню у подруги.

Якщо говорити про вбрання гостей, то тут, як було сказано вище, все залежить від стилю весілля. Якщо воно класичне, то і вбрання слід вибирати суворе. Молодіжне весілля припускає демократичний стиль, а епатажне - сміливий вибір.

Не нехтуйте погодними умовами. Чорний піджак в 30-градусну спеку або тонкі панчохи в мороз - не кращий вибір. Якщо захід таки припускає шпильки взимку або смокінг влітку - захопіть змінний одяг і взуття. Побережіть своє здоров'я і сподівайтеся на швидке закінчення поїздок і прогулянок по «пекучому сонцю» або холоду.



Врахуйте те, що Ви практично весь день проведете поза домом. Протягом весільного дня у вас навряд чи буде можливість відпочити, а вже тим більше, якось змінити свій зовнішній вигляд. Тому непогано узяти з собою декілька корисних речей: запасні панчохи, антистатик, необхідний мінімум косметики для жінок і грошей для чоловіків, таблетки і т. п.

Не намагайтеся своїм виглядом перевершити молодих. Це їхній день, тому саме вони на цьому святі найкрасивіші і найщасливіші. Ваше завдання - якомога вигідніше підкреслити свої переваги і стати гідним учасником свята.

Постарайтеся не запізнитися на весілля, інакше Вас можуть не пустити в зал реєстрації шлюбів. Не забудьте про квіти для молодих і подарунок! Варто заздалегідь обумовити форму подарунка (чи будуть це гроші або щось інше), щоб не виникло непорозумінь. Якщо Ви раптом заявите, що даруєте молодятам кухонний гарнітур, який їм абсолютно не потрібен, ніяково буде всім.

Сміливо посміхайтеся об'єктивам фото- і відеокамер. Злий вираз обличчя на весільних фотографіях і у фільмі не сподобається нікому, а в першу чергу, Вам.

Якщо по ходу дії у Вас виникають якісь питання, задавайте їх кому завгодно, тільки не нареченому з нареченій! Вони тримають в головах десятки важливих питань, і Ваше питання про те, де тут туалет, може в цей список не входити!

На банкеті сідайте там, де стоїть картка з Вашим ім'ям. Не переживайте, про те, щоб Вам не було нудно з сусідами по столу, подумали заздалегідь. Не варто своєю поведінкою затримувати початок бенкету і псувати настрій оточуючим. Обов'язково приготуйте тост або промову на честь молодих. Банальності, які Ви боязко пробормочете в мікрофон, не прикрасять свято. Відсиджуватися в куточку в очікуванні закінчення конкурсів і танців - не найкраще рішення для гостя. Веселіться від душі, беріть участь в розвагах, танцюйте - зрештою, це ж свято, а не нудна нарада!

Бажано утриматися від зауважень з приводу проведення свята, нарядів гостей і молодих, косих поглядів у бік сусіда напідпитку. Святкування організовано так, як цього захотіли наречений і наречена, і крапка!

Якщо говорити про цей день в цілому, то постарайтеся не хвилюватися, не забувати важливі речі і вести себе в залежності від ситуації. Тоді весілля запам'ятається лише приємними моментами.

За матеріалами happy-svadba.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас