Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Коригування губ за допомогою макіяжу

Коригування губ за допомогою макіяжу

Губи будь-якої дівчини, як і очі, грають істотну роль в загальному образі і враженні від обличчя. Вони додають індивідуальність, і щоб зробити їх більш виразними, потрібно знати деякі хитрощі корекції. Змістивши природну лінію губ, ти можеш зробити їх менше, більше, вужче, ширше і т.д. Але зміщення повинно бути в розумних межах (1-2 мм), інакше губи виглядатимуть неприродно і порушаться пропорції.


Маленькі губи підкоригувати найпростіше. Олівцем проведи лінію по зовнішньому краю власних губ. Потім тим же тоном губної помади зафарбуй губи. Для більшого ефекту користуйся блиском для губ – він завжди робить губи візуально повнішими. Ніколи не використовуйте темні тони помади та блиску. Вони візуально зменшать твої губи. Використовуй світлі або яскраві відтінки.

Якщо твої губи здаються великими. В цьому випадку темні тони помади (особливо коричневий відтінок) підійдуть тобі найбільше. Перш за все тобі потрібно вирівняти контраст кольору губ і шкіри. Нанеси по краях губ тональний або коригуючий засіб, потім на 1-2 мм нижче природної лінії губ проведи лінію контурним олівцем. Домогтися візуальної корекції можна завдавши світліший відтінок помади в середині і темніший по краях. Так само і блиск наноситься тільки в середину губ.



Якщо у тебе вузькі губи, контурним олівцем проведи лінії навколо губ по зовнішньому краю власного контуру, збільшуючи висоту губ, але не ширину. Помадою зафарбовуючи всю поверхню губ. Тобі підійде блискуча помада (з мерехтливим ефектом) або блиски для губ. Якщо у тебе широкі губи, спочатку вирівняй контраст кольору шкіри і губ в куточках твоїх губ. Потім контурним олівцем проведи лінію по внутрішньому краю природного контуру губ, при цьому залишивши куточки губ не зафарбованими.

Якщо в тебе занадто велика нижня губа, закрась верхню губу, трохи заходячи за власний контур губ, а нижню губу - трохи не доходячи до власного контуру губ, попередньо вирівнявши контраст кольору губ і шкіри.

Якщо в тебе занадто велика верхня губа, закрась нижню губу, трохи заходячи за власний контур губ, а верхню - не доходячи до власного контуру губ, попередньо вирівнявши контраст кольору губ і шкіри. Нерівномірні губи (одна губа вужча) можна візуально вирівняти і без корекції контуру: на вужчу губу нанесіть помаду на 1-2 тони світліше, ніж на іншу.

Ще кілька порад по корекції губ. Якщо контур твоїх губ нерівний, ти можеш виправити це за допомогою олівця тілесного кольору або білого. Проведи ним лінію над власним контуром, а прямо під нею - лінію олівцем, який підходить до відтінку твоєї помади.

Якщо у твоїх губ опущені куточки, ти можеш скорегувати їх, не завдаючи контур на куточки губ і попередньо відвернути від них увагу за допомогою тонального засобу або пудри. І слід пам'ятати, що яскраві або світлі кольори помади візуально збільшують губи, а темні матові - зменшують.

За матеріалами shtukaturka.net

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас